Hamur Kizartmasi

Son güncelleme: 06.10.2007 07:26




  • Süre: 20-40dk
    Servis: 4-6
    Zorluk: Kolay


    Tavsiyeler:

    isterseniz ufak parcalar seklinde de kizartabilirsiniz fakat keserseniz daha iyi sonuc elde edersiniz.hamuru buzdolabinda bikac gun saklayabilirsiniz.


    Malzemeler:

    1 su bardagi yogurt
    1 yemek kasigi sivi yag
    1
    yumurta
    1 cay kasigi karbonat
    Tuz
    Aldigi kadar un
    kizartmak için,2 su bardagi ayçiçek veya misirözü yagi


    Yapilis Tarifi:

    Un disinda hamur için gereken malzemeleri karistirin. Alabildigi kadar un ile cok sert olmayan bir hamur yogurun.hamuru biraz bekletin ve hamurdan parcalar kopartin, 1cm kalinliginda acin. hamurdan kareler kesin ve derin bir tavada bol kizgin yagda kizartin.
    Afiyet olsun...
#24.11.2006 22:32 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#25.11.2006 13:53 0 0 0
  • kolay ve güzel bir tarif bir arkadaşımda yedim çok güzel olmuş.

    eline saglık colaturka
#28.11.2006 17:03 0 0 0
  • bak bu tarifi biliyom...
#25.01.2007 17:40 0 0 0
  • bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
#20.04.2007 13:10 0 0 0
  • teşekkürler...
#20.08.2007 10:37 0 0 0
  • tesekkurler
#25.08.2007 00:43 0 0 0
  • deniycem tesekkurler
#17.09.2007 22:27 0 0 0
  • Denemek Lazım TşkLer Arkadaşım ..
#23.09.2007 23:58 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler
#06.10.2007 07:26 0 0 0