Avakado Dolması

Son güncelleme: 25.08.2007 21:02
  • Malzemeler : 2 tane olgunlaşmış avakado
    4 çay kaşığı zeytinyağı
    1 tane limonun suyu
    1 çay kaşığı ezilmiş kişniş tohuMU
    1 tane kereviz sapı
    1 çay kaşığı kimyon
    50 gr ceviz 100 gr siyah zeytin
    1 tutam maydanoz
    Garnitür olarak siyah zeytin

    Hazırlanışı :
    Avakadoları kesin, ikişer parçaya ayırın ve çekirdeklerini çıkarın. Zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın ve kişniş ile kimyon ilave edin. Sapkerevizi, soğan, ceviz ve zeytinleri karıştırıp bu karışımı avakadoların içine doldurun.

    Üzerine maydanoz serpin ve garnitür olarak siyah zeytinle beraber servis yapın.
#27.11.2006 09:00 0 0 0
  • paylasim icin saol
#30.11.2006 15:04 0 0 0
  • paylasim icin tesekkurler
#10.01.2007 08:28 0 0 0
  • teşekkürler
#25.08.2007 21:02 0 0 0