Malzemeler :

1 kg Golden elma
5 gr tarçın

Hazırlanışı :
Elmaların kabuklarını soyun. Çekirdek yataklarını çıkarın ve elmaları rendeleyin. Bekletmeden tencereye alın. Tarçını üzerine serpin. Kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirin.

Karıştırmadığınız zaman kapağını kapalı tutun. İyice yumuşayıp pişmiş bir hal aldığında ocağı kapatın. Temiz ve kuru bir kavanoza doldurun. Soğuyunca kapağını kapayın. Buzdolabında muhafaza edin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 598
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:03
sunum için teşekkürler... :9:
BoardBeLasi Tarih: 09.12.2006 21:40
Ellerine Saglik
casper Tarih: 30.11.2006 19:27
azıcık şeker koysak nasıl olur su-perisi :20:
refik Tarih: 30.11.2006 17:28
tariflerin için teşekkürler
canisi66 Tarih: 29.11.2006 16:30
ellerine saglik , arti herkese bi tavsiye yesil elmalarin kabuklari kalori yakiyo