Geretstin Kaderi Derbiye Bağlı

Son güncelleme: 10.12.2006 10:35
  • Kardeşlerim...

    * GERETSİN KADERİ DERBİYE Mİ BAĞLI? *
    Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağının aralık ayında belli olacağını belirterek,Hiçbir zaman kovulacağım diye korkmadım.Bu hafta yapacağımız Fenerbahçe maçı benim Galatasaraydaki geleceğimi etkileyebilir dedi..
    noimage
    Uzun süredir Belçika basınına konuşmayan sarı-kırmızılı teknik adam, aylar sonra ilk kez bu ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden HLNye demeç verdi.Üç yıl daha teknik direktörlük yapmak istediğini ifade eden Gerets,Eğer özel hayatımda bir değişiklik olmasaydı şu anda antrenörlüğü bırakmıştım.Belçikaya dönersem sadece Standart Liegei çalıştırmak isterim.Daha önce onlardan 2 kez teklif aldım, ama kabul etmedim.Belçika Milli Takımı için de teklif getirdiler, ama teklif öyle şartlar taşıyordu ki herhalde benim kabul etmemem için edilmiş bir teklifti diye konuştu.
    Türkçeyi öğrenmekte zorluk çektiğini anlatan Gerets, gittiği ülkelerdeki dilleri çabuk konuşmaya başladığını, ancak Türkçenin kendisine hala Çince gibi geldiğini belirtti.
    * KALIP KALMAMAM ARALIK AYINDA BELLİ OLACAK
    Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağının aralık ayında belli olacağını bildirdi.3 sezon daha sözleşmesini uzatabileceğini kaydeden Belçikalı teknik adam, Başka takım bulamamam benim için sorun olmaz. Galatasarayın 30 tane yöneticisi var.Hepsi kendini öne çıkarmak istiyor, ama başkanla aram çok iyi.Çok aklı başında bir insan.Hiçbir zaman kovulacağım diye korkmadım.Bu hafta yapacağımız Fenerbahçe maçı benim Galatasaraydaki geleceğimi etkileyebilir ifadelerini kullandı.Türkiyede yapılan transferlerde teknik direktörlerin sözünün geçmediğini savunan Gerets, son sözün her zaman başkanlar tarafından söylendiğini iddia etti.
    * AİLEMİ, BAHÇE PARTİLERİNİ VE NOELİ ÖZLÜYORUM
    Eric Gerets, Belçikayla ilgili olarak en çok ailesini, evlerinin bahçesinde düzenledikleri partileri ve Noel kutlamalarını özlediğini kaydetti.İstanbulda şehrin 40 kilometre dışında yaşadığını ifade eden Gerets, Geldiğimden beri çok az gezdim.Sakin bir yerde yaşıyorum.Evimin yakınında büyük bir alış veriş merkezi var.Bazı insanlar telefonlarla fotoğrafımı çekiyor.Türkler, sporcularına ve teknik direktörlerine karşı çok saygılı ifadelerini kullandı.Türk basınını da eleştiren deneyimli teknik adam, Geretsin nasıl bir insan olduğunu öğrenmekten çok sansasyonel bir haber istiyorlar.Türk gazeteciler ile kaynaşamıyoruz.Aralarında bir gazeteci var, hayatımda hiç görmedim, ama 15 aydır benim istifamı istiyor yorumunu yaptı.
    * BU YIL DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM
    Gerets, Turkcell Süper Ligde bu yıl da Galatasarayı şampiyon yapmak istediğini kaydetti.İyi bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Gerets, Hiçbir şeyden korkmuyorum ve maceradan hoşlanıyorum.Bu yıl da şampiyon olabiliriz ifadelerini kullandı.

    Kaynak:
    Ajansspor
#30.11.2006 13:45 0 0 0
  • Ya ben bu yönetimi anlamiyorum ya

    Adam bizi gecen sezon sampiyon eddi simdi adam derbiyi kayipederse belki gönderilecek
#30.11.2006 17:41 0 0 0
  • Bence gitmemeli bu saaten sonra yeni hoca gelse ne yapar?...

    Bence hic birsey....
#30.11.2006 17:56 0 0 0
  • Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Belçika'ya dönmesi halinde sadece Standart Liege takımını çalıştırmak isteyeceğini kaydetti.

    Eşinden ayrılmasının ardından uzun süredir Belçika basınına konuşmayan sarı-kırmızılı teknik adam, aylar sonra ilk kez bu ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden HLN'ye demeç verdi.

    Üç yıl daha teknik direktörlük yapmak istediğini ifade eden Gerets, ''Eğer özel hayatımda bir değişiklik olmasaydı şu anda antrenörlüğü bırakmıştım. Belçika'ya dönersem sadece Standart Liege'i çalıştırmak isterim. Daha önce onlardan 2 kez teklif aldım, ama kabul etmedim. Belçika Milli Takımı için de teklif getirdiler, ama teklif öyle şartlar taşıyordu ki herhalde benim kabul etmemem için edilmiş bir teklifti'' diye konuştu.

    Türkçe'yi öğrenmekte zorluk çektiğini anlatan Gerets, gittiği ülkelerdeki dilleri çabuk konuşmaya başladığını, ancak Türkçe'nin kendisine hala Çince gibi geldiğini belirtti.

    -''KALIP KALMAMAM ARALIK AYINDA BELLİ OLACAK''-

    Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağının aralık ayında belli olacağını bildirdi.
    3 sezon daha sözleşmesini uzatabileceğini kaydeden Belçikalı teknik adam, ''Başka takım bulamamam benim için sorun olmaz. Galatasaray'ın 30 tane yöneticisi var. Hepsi kendini öne çıkarmak istiyor, ama başkanla aram çok iyi. Çok aklı başında bir insan. Hiçbir zaman kovulacağım diye korkmadım. Bu hafta yapacağımız Fenerbahçe maçı benim Galatasaray'daki geleceğimi etkileyebilir'' ifadelerini kullandı.

    Türkiye'de yapılan transferlerde teknik direktörlerin sözünün geçmediğini savunan Gerets, son sözün her zaman başkanlar tarafından söylendiğini iddia etti.

    -''AİLEMİ, BAHÇE PARTİLERİNİ VE NOELİ ÖZLÜYORUM''-

    Erik Gerets, Belçika'yla ilgili olarak en çok ailesini, evlerinin bahçesinde düzenledikleri partileri ve Noel kutlamalarını özlediğini kaydetti.

    İstanbul'da şehrin 40 kilometre dışında yaşadığını ifade eden Gerets, ''Geldiğimden beri çok az gezdim. Sakin bir yerde yaşıyorum. Evimin yakınında büyük bir alış veriş merkezi var. Bazı insanlar telefonlarla fotoğrafımı çekiyor. Türkler, sporcularına ve teknik direktörlerine karşı çok saygılı'' ifadelerini kullandı.

    Türk basınını da eleştiren deneyimli teknik adam, ''Gerets'in nasıl bir insan olduğunu öğrenmekten çok sansasyonel bir haber istiyorlar. Türk gazeteciler ile kaynaşamıyoruz. Aralarında bir gazeteci var, hayatımda hiç görmedim, ama 15 aydır benim istifamı istiyor'' yorumunu yaptı.

    -''BU YIL DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM''-

    Gerets, Turkcell Süper Lig'de bu yıl da Galatasaray'ı şampiyon yapmak istediğini kaydetti.
    İyi bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Gerets, ''Hiçbir şeyden korkmuyorum ve maceradan hoşlanıyorum. Bu yıl da şampiyon olabiliriz'' ifadelerini kullandı.
#30.11.2006 18:35 0 0 0
  • Herşeyin rengi büyük ihtimal bu hafta sonu belli olacak, hayırlısı ile kazanacağız gerets'le yola devam edeceğiz
#30.11.2006 19:28 0 0 0
  • BenCe YeniLSek Dahi GeretS iLe Dewam EdiLmeLi...

    iStikrar Çok ÖnemLi...


#30.11.2006 19:55 0 0 0
  • ''BU YIL DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM''-

    Biz istemiyozmu saniyosun be hocam....Bos ver sen bir sezon daha kal basimizda sana inaniyor ve güveniyoruz kararlarinda biraz daha dikkatli olursan seni kimse yenemez
#30.11.2006 19:56 0 0 0
  • Gerets ile devam edilmeli sonuç ne olursa olsun ama medya adamı rahat bırakmaz kendisinde güçlü olması lazım..
#30.11.2006 20:09 0 0 0
  • Gerets güclü hemide cok güclü kardes
#30.11.2006 20:15 0 0 0
  • ne olursa olsun gitmemeli zaten göndermezlerde
#01.12.2006 01:50 0 0 0
  • ßu saatten sonra qiderse sonumuz oLur
#01.12.2006 08:12 0 0 0
  • Gerets bu hafta derbiyi kaybederse Lippi ismi ön plana çıkıyor bugünkü basında
#01.12.2006 13:10 0 0 0
  • ORiJiNAL YAZARI : sparky
    ßu saatten sonra qiderse sonumuz oLur



#01.12.2006 17:55 0 0 0
  • yensek de yenilsek de Gerets sezon sonundan önce gönderilmez bence, yönetimin isine gelmez sözlesmesinin bitimine 6 ay kala tazminat ödeyip hocayi yollamak

    ayrica Gerets su anki kadro ile yapabileceginin en iyisini yapiyor.
#02.12.2006 10:21 0 0 0
  • İşte Gerets'in sırrı!
    Galatasaray'ın hocası Gerets'in, Fenerbahçe derbisi öncesinde Belçika basınına konuşarak bazı yöneticileri hedef almasının nedeni ortaya çıktı. "Kulüpte 30 tane yönetici var ve hepsi kendini öne çıkarmaya çalışıyor. Fenerbahçe maçı geleceğimi etkileyebilir" diyen Gerets'in, 21 Ekim'de Kayseri'de oynanan Erciyes maçından önce, takımın kamp yaptığı otelde Başkan Özhan Canaydın'la görüşüp yeni sözleşme için anlaştığı öğrenildi.

    Gerets'in, Bordeaux maçından sonra yaptığı, "Sözleşmemi uzatmaya hazırım" çağrısına yanıt alamamasından ise futbol şubesinden sorumlu idarecileri sorumlu tuttuğu vurgulandı.

    'Anlaştık sayıyorum'
    Başkan Canaydın'ın, Gerets'le otelde yaptığı görüşmede, "Seninle çalışmaktan memnunuz ve devam etmeni istiyoruz" dediği ifade edildi. Tecrübeli hocanın ise "Madem kalmamı istiyorsunuz, o zaman anlaştık sayıyorum" dediği ve tarafların el sıkıştıkları kaydedildi.

    Ancak ligde istikrarsız grafik çizen Aslan'ın, Avrupa defterini kapatması Gerets'in beklediği erken sözleşmenin rafa kaldırılmasına neden oldu. Yeni mukavele yapılamayınca, teknik adamla, futbol şubesinin arası iyice açıldı ve taraflar, derbiyi beklemeye başladı.
#02.12.2006 10:31 0 0 0
  • ßu saatten sonra göndermezler.. tabiki istemeyen cıkacak ama göndermezler..
#03.12.2006 10:09 0 0 0
  • Gerets'in alternatifleri

    Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe yenilgisinden sonra Gerets'in yerine teknik direktör arayışlarına başlamıştı. İlk akla gelen isim olan Marcello Lippi, gelen teklifi reddetmişti. Bunun üzerine yönetim başka adaylara yöneldi. Şu anda listede üç hoca var. Favori olarak bu sene Vestel Manisa ile çıkışa geçen Ersun Yanal gösteriliyor. Bursaspor'dan istifa eden Raşit Çetiner de listedeki ikinci isim. Plase ise Co Adriaanse... Son olarak Porto'yu çalıştıran Hollandalı teknik adamın yanı sıra Graeme Souness'ın da ismi geçiyor.

    DURUŞU YETMEDİ
    Bu gelişmeler sırasında Galatasaray taraftarı ile Gerets arasındaki bağ da kuvvetlendi. Gerets'in Saracoğlu'nda kafasını yaran maddeye rağmen sürekli kulübeden çıkması ve cesurca davranması, taraftarları çok etkiledi. Gerets'i, sürekli olarak "Kadıköy'de terör var" diye şikayet eden ve kulübeden dışarı adım atamayan Lucescu ile kıyaslayan taraftarlar, "Senin duruşun yeter" diyerek destek verdi ama Gerets'in bu duruşu yetmedi
#05.12.2006 11:50 0 0 0
  • ne olursa olsun Gerets ile devam edilmeli..
    Bu saatten sonra kim gedirirsen gedir işe yaramaz hiç olmazsa sezon sonuna kadar bir kez daha Geretse sanş verilmeli diyorum..
#05.12.2006 11:53 0 0 0
  • taraftarda hocaya ısındı en sonunda.. takımda kalmaLı
#05.12.2006 12:04 0 0 0