Prof.Dr.Mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Yenimahalle Ankara

Son güncelleme: 04.01.2012 15:30
  • Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Tanıtımı - Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Resimleri - Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim OkuluHakkında

    noimage
    MİSYONUMUZ

    Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, özgür düşünen karşılıklı saygı ve güvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, araştıran, sorgulayan, kültürel birikimlerini geleceğe taşıyan 21. yy. Türkiye'sinin gereksinim duyduğu bireyler yetiştirmek için varız.

    Biz başaramazsak kimse başaramaz.

    VİZYONUMUZ

    Fiziki şartlarını, öğrencilerin sanattan spora kadar sosyal kültürel ve akademik anlamda en iyi şekilde yetişmesi için kullanılan çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak.

    Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Prof.dr.mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

    Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE

    Adı: PROF.DR.MEHMET SAĞLAM İLKÖĞRETİM OKULU

    Adresi: KENT-KOOP MAH. 5.CAD.237.SK.BİLA NO. BATİKENT/YENİMAHALLE

    Telefon Numarası: 3122569176

    Faks Numarası: 3122569176

    E-mail Adresi:816393@meb.k12.tr

    Web Adresi:ANKARA - YENİMAHALLE - Prof.Dr.Mehmet Sağlam İlköğretim Okulu


    Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

    Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
#04.01.2012 15:30 0 0 0