Ev Kebabı

Son güncelleme: 30.04.2008 20:44
  • Malzemeler
    400 gram yağsız kuzu eti
    1 su bardağı süzme yoğurt
    2 küçük pide
    3 kaşık tereyağı
    Tuz, karabiber, kırmızı biber

    Tarif

    Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.

    Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın.
#03.12.2006 15:09 0 0 0
  • Ellerine saglik iyilik melegi.
#30.04.2008 20:44 0 0 0