Malzemeler

3 Adet Yumurta
1 Tatli Kaşiği Hardal
½ Kahve Fincani Zeytiyaği Sizma
1/3 Kahve Fincani Limon Suyu
1 Diş çok Dövülmüş Sarimsak
1 Tatli Kaşiği Sirke
çok Az Kirmizi Pul Biber
Tuz , Karabiber
Yapılışı
Yumurtalar kati haşlanir.Soğuduktan sonra içinden sarilari alinir ve çatalla güzelce ezilir.Hardal ilavesinden sonra azar azar sızma zeytinyaği dökülerek sosa Yedirilir bundan sonra sıra limon suyundadir.Sos fazla ekşi olmamalidir.çeşni vermesi Için dövülmüş sarimsak , sirke, tuz,karabiber çok az pulbiber ilave edilir ve karişim iyice birbirine yedirilir. Istakkozun kafa bölümünden çikan yumurta ve diğer yumuşak maddelerin de ezilerek sosa katilmasi tavsiye edilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1357
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 14:01
PAYAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER....
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:05
teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 21:52
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:16
emeğine sağlık teşekkürler ablacığım
PiskoSerSerİ Tarih: 21.04.2007 20:29
güzel birşey olsa gerek denerim saol
refik Tarih: 14.02.2007 00:07
paylaşımları ve güzel tariflerin için teşekkürler eline saglık
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:56
sunum için teşekkürler...
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:23
paylasim icin tessekürler
BoardBeLasi Tarih: 04.12.2006 20:59
Ellerine Saglik