MALZEMELER
400 gr kuşbaşı kuzu eti 8 Enginar göbeği 100 gr taze mantar 1 küp gibi doğranmış kuru soğan 2 çarliston biber 2 domates 2 diş sarmısak 100 gr taze kaşar tuz ve karabiber

HAZIRLANIŞI
Önce soğan pembeleştirilip içine etler ve mantarlar ilave edilir. Bu karışım pişme noktasında iken, domates ve sarmısak ilave edilir. Daha önce bütün şeklinde haşlanmış olan enginar göbekleri, tepsiye yerleştirilir. Üzerine bu karışım ilave edilip, sonra dilimlenmiş kaşar peyniri örtülür. Fırında kaşar peynir kızarana kadar bekletilip çıkarılır. Tuzu ve karabiberi serpildikten sonra sıcak olarak servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 566
favori
like
share
akin42 Tarih: 07.02.2007 02:17
YA SEN HAKKADEN AŞ FELAN MISIN BU KADAR YEMEK BİLİYON
refik Tarih: 29.01.2007 15:59
güzel tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık SU-PERISI