[COLOR=coral]


Bir emzik gülüşüne karıştı çığlığım
Koşmaya daha yeni başlamıştı adımlarım
Düştüm, Bebeğim bir yana.. Gülüşlerim bir yana
Anneme baktım, Yoktu !


Başımda yabancı bir adam
Küçücük göğsümde kocaman elleri
Sakalları deldi geçti pespembe tenimi

Anne, anneeeeeeee.......

Bir oyun sandım
Elleri kara kara "öcü" amcalarmış
Bir emzik düşümünde yarıldı bedenim
Altımı ıslattım sandım
Kan kaybında insanlık

Bebektim
Çocuk olacaktım
Abla olacaktım
...altımdaki bez çıkmadan.
Kadın oldum bir buçuk yaşında

ADAM OLDUMU o amca bedenimde ???

Öğretin bana; kendi suyumu kendim alamazken
Nasıl sulayacağım bedenimde ölen çiçeği !!!!!!!!
Ben kadın olmak istemedim
... ben dünyaya da gelmek istememiştim ki !

-anneeeee... babaaaaa.
Işığı açın !
Uzanamıyorum
Ayşegül bebek karanlıktan korkuyor
Benim gibi öcü amcalar onu da kucağına almasın
Canı çok yanar sonra
Benim hala acıyor ! hala canım acıyor. !

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 583
favori
like
share
yozgadi Tarih: 21.12.2006 09:02
yazacak bir şey bulamıyorum ancak mavi prensin dediği gibi olayı düşündükçe erkek olduğumdan utanıyorum :16: :16: :16:
BoardBeLasi Tarih: 06.12.2006 17:56
cok yazik :79: insanlik olmus :16: bunu yapani gebertmeleri lazim :18:
red tina Tarih: 05.12.2006 17:42
güzel ve derin bir konuya değinmişin ama keşke yaşanmasa bunlar..hayatımız keşkelerle dolmasa dimi??
çiçeklerimizi soldurmadan büyütelim anneler babalar eğer bilmiyorsanız çoçuk sevgisini ozamanda sahipde olmayın .doğurmayın doğurtmayın..
CADIKIZ Tarih: 05.12.2006 16:40
[COLOR=coral]DERDIN VARSA OZELE SENLE UGRASMICAM!!!
Ice Tarih: 05.12.2006 13:47
Sana özelden yazdigimi buraya kopyalasana.. Biraz anlama kitligi var galiba yani basmiyor kafa.. Benim sana yazdigimi dikkatli okuda varsa sikayetin admine bildir hani ben yanlis yaptigima inanmiyorum ama yok bu yanlisdir derselerde neyse hakki verirler.. Sonucta yazdigim düsüncemdir ve her zaman öyle düsünürüm.. Cünkü kalkipta ufacik cocuqa kadin demek ne oluyor ya bir kere sen, zihniyetini degistirmen lazim. Biz bu kadar duyarsiz degiliz..Sana burada neden bunu yazdin da demedim sadece bunu yanlis anlatmissin hepsi bu. Ama yok kardesim valla tik yok.. Sanki biz diyoruzki "duyarsiz kalalim , bize ne , bize dokunmayan yilan bin yil yasasin." Neyse ya ben sana anlatamadim ya sen anlamadin. Her neyse..
kurtjara Tarih: 05.12.2006 09:23
Böyle hayvanların aramızda yaşamasına izin vermeyelim.. :18:

:16:
hallavye Tarih: 05.12.2006 09:06
[COLOR=orangered]Evet ya televizyondaki saçma programlara sesimiz çıktığı kadar böle çocuk istismarına(ki bu çok basit bi anlatımdı) da çıkmalı bunalr bizim çocukalrımız ya nasıl erkeksiniz siz.sizin çocuğunuzun başına gelse nolurdu.ALLAH ım sen bu insnaalrın canını al ya yaşamasınlar bizimle bu dünyada aynı havayı solumayalım :79: :79:
CADIKIZ Tarih: 04.12.2006 16:48
[COLOR=coral]Sunu bastan soyluyum buradaki yaptigim bir paylasim gercektir ve sanirim bu bazilarinin zoruna gitti hemen ozel attilar bana..
sunuda bildirmek istiyorum bana gelen hicbir ozel umrumda degil isterseniz bana cok fazla tepki verin..ama bence bana degilde bu yapilanlara sesiniz ciksin..
cunku bunu yapanlar halen aramizda dolasiyo..
Serendipity Tarih: 04.12.2006 15:18
Bunu yapanlara insan diyemem insan kılığında aramızda dolaşanlardan
aynı havayı solumaktan utanç duyuyorum
Gittikçe erozyona uğrayıp tüm değerleri ayaklar altına
alınan ve süratle bozulan bir toplum olduk maalesef
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın