Erkekler 2'ye Ayrılır: Evlenilecek Erkek, Eğlenilecek Erkek

Son güncelleme: 08.01.2012 10:50
  • Bu kalıplaşmış cümle size tanıdık gelmiştir eminim ki. Zira bu cümle basit erkeklerin kadınları ucuz ön yargıları ile kategorize ediş şeklinin Türkçe'de vücut bulmasıdır. Şimdi ben de bir kadın olarak aynı şeyi siz erkeklere yapacağım. Size dair tüm ön yargılarımla sizi kategorize edeceğim. Bu yazıyı okuyan Ey erkek cinsine mensup kişi eğlenilecek misin, evlenilecek misin düşün bakalım!

    Erkekler düşüne dursun biz de erkekleri kategorize etmeye başlayalım. Eğlenilecek erkekten başlayalım çünkü bunlar zaten çok eğlenceli tipler. Şu an düşünüyorum ve diyorum ki ulan hayatıma giren erkeklerin hemen hemen hepsi (biri hariç ki o ben de çok özel bir yerdedir) eğlenilecek erkekmiş yuh ya nasıl buldun bunları anlam veremiyorum kendime: ) Neyse konu dağılmadan devam edelim efendim eğlenilecek erkek nasıldır derseniz hemen size sıralarım:

    1) Esprilidir, sürekli güler, eğlencelidir.

    2) Onunla zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

    3) Hızlıdır, hayatı hızlı yaşar, mesela hızlı yemek yer, hızlı araba sürer, erken boşalır( eee adam hıza alışınca ilişkilerini de anlık yaşıyor, hızlı başlayıp, hızla bitmesi gibi)

    4) Her gördüğü kadına hayatında ilk kez kadın görüyormuşçasına hayvan gibi bakar.

    5) Kadınlarla yılışık yılışık konuşur ve şakalaşır.

    6) Tanıdığı tanımadığı kadın cinsine mensup kim varsa yüzüne bakılamayacak kadar çirkin olsa da yardım etmeye çalışır sözde iyi niyetle!

    7) Siz ona bu kadın kim neden onunla konuşuyorsun diye sorduğunuzda o da size "hiç kimse sadece arkadaşız der". Ancak bu koca bir yalandır. İnanmayın, adam sizi ayaküstü boynuzluyordur haberiniz olsun!

    8) Çok konuşur, gereksiz konuşur, mangalda kül bırakmaz. Hani şu "laf var icraat yok" sözü var ya kim söylemişse Allah razı olsun yoksa bu tipleri anlatmaya yetecek cümle bulamazdık: )

    9) Mesela şu cümle kalıplarına dikkat: "Araba alacağım, ayrı eve çıkacağım, hiç zamanım yok, işler çok yoğun, arkadaşa borç verdim, üzerimde nakit yok, bu hafta sonu çalışıyorum, aaa ben de tam seni arayacaktım, ben de seni özledim, ben sevdiğimi belli etmem, ben uzaktan severim" ulan mal insan bunların hepsi koca bir yalan aptal mıyız biz? Tabi ki değiliz hanımlar bu cümle kalıplarını kuran erkekten kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın

    10) Çapkındır, çok kadınla birlikte olmuş ve hemen hepsiyle yatmıştır. Bunu yapan bir kadın olsa toplumun yapıştıracağı o nadide söz bellidir....... Aman derim erkeğin böyle olanından kaçın.

    11) Her şeye verecek bir cevabı ve bahanesi vardır. Eeee minareyi çalan kılıfı uydururmuş.

    12) Yolda yürürken gözü fır döner, etrafına çok bakınır, sorumsuzdur, hiçbir sorunu kafasına takmaz. Sizin ne düşündüğünüz ya da ne hissettiğiniz onun umurunda değildir.

    13) Bencildir, sadece kendini düşünür.

    14) Kendine güveni yoktur, sürekli kendini ispatlamaya çalışır.

    15) Sizi zor durumda bırakabilir, sizin zor durumda kalmanız onun umurunda bile değildir.


    Hanımlar bu liste böyle uzar gider bunlar aklıma ilk gelenlerdi. birlikte olduğunuz ya da hoşlandığınız kişi bu özelliklerden bir kaçına sahipse ondan uzak durun, hayatınızdan hemen çıkarın zira ondan size koca olmaz, "hayır benim sevgilim de böyle ama ben değişeceğine inanıyorum" diye safça düşünüyorsanız büyük bir hayal kırıklığı yaşarsanız benden söylemesi. eğer evlenmeyi düşünmüyorsanız, evlenmek gibi bir derdiniz yoksa doğru yerdesiniz zira o eğlenilecek erkektir. eğlenmeye devam

    Şimdi gelelim aramayla bulunmayan, her yalnız kaldığınızda nerdesin Ey aşk diye çağırdığınız, kaderin sizi bir an evvel karşılaştırmasını umduğunuz evlenilecek erkek, beyaz atlı prens modeline.

    Bu erkek öyle kolay karşınıza çıkmaz. Bana sorarsanız hayat bize bu şansı bir kez verir. Siz de benim gibi o şansı teptiyseniz geçmiş olsun. Hödüğün biriyle hayat geçmeyeceğine göre o yüzden Allah'a dua edin size bir şans daha versin: )

    1) Fevkaledenin fevkinde bir erkektir.

    2) Bu erkek modeli dürüsttür, sessiz, sakin kendi halindedir.

    3) Olgundur, yaşadıklarından ders almıştır.

    4) Tamam kabul belki çok eğlenceli, esprili değildir ama oturup, kalkmasını, nerede nasıl davranmasını gayet iyi bilir.

    5) Ailesine değer verir.

    6) Sizinle dalga geçmez, sizi takdir eder, gururunuzu okşar, başarılarınızla övünür, sizinle sidik yarıştırmaz.

    7) Bu erkek yürürken kuğu gibidir. Diğer erkekler gibi kafası yerinden oynamışçasına etrafına bakmaz. Yoluna bakar, başı bir başak misali yere doğru eğiktir. Çünkü bu adam doludur, bilgilidir, bazı şeyleri aşmıştır.

    8) Kişiliği oturmuştur, kendini ispatlamak gibi bir derdi yoktur. Göründüğü gibidir.

    9) Değerleri, prensipleri vardır. Çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmez.

    10) İşine bağlıdır, hobileriyle ilgilenir.

    11) Gösteriş yapmak, piyasa yapmak için spora başlamaz mesela.

    12) Bu adamın ağzından:"İşim var, yoğunum, sen beni arama ben seni müsait olunca ararım, üzerimde nakit yok, ben de tam seni arayacaktım, annem rahatsız, meşgulüm" gibi aptal saplat cümleler duyamazsınız. Çünkü bu adam neyse odur.

    13) Çıktığı kadınların sayısıyla erkekliğini ölçmez, yaşadıklarıyla övünmez. Hırs yoktur, gereksiz kıskançlık yoktur.

    14) Üzgün ya da mutsuzsanız anlar ve hisseder. Sorunlarınızla ilgilenmek ister, size yardım etmek ister. İlgili ve şefkatlidir.

    16) En önemlisi de size kadın olduğunuzu hissettirir, kadınına sahip çıkar, onu boğmaz, onu üzmez, ona değer verir. Bu erkekle karşılıklı oturup, konuşabilirsiniz, sizi anlar, sizi dinler
#08.01.2012 10:50 0 0 0