Malzemeler :
1 çay bardağı galete unu
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı şeker
3 yumaurta
1 paket kabartma tozu
Üstü için;
3 su bardağı süt
yarım çay bardağı un
yarım çay bardağı nişasta
1 kaşık margarin
1 çay bardağı
şeker şerbeti için;
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su,
1-2 damla limon

Hazırlanışı :
3 yumurtayı,galete unu,hindistan cevizi,sıvı yağ,şeker ve kabartma tozu karıştırıp yağlanmış tepsiye koyulacak. 175 derecede fırında 15 dututulur.şerbeti soğuk dökülecek. süt soğukken un nişasta ve şeker karıştırılır sonra ateşin üzerine koyulur.kaynamaya yakın margarin koyulup ateşten alınır.daha sonra tatlının üzerine dökülür.3-4 saat buzdolabında kaldıktan sonra servis yapılır.Afiyet olsun

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 863
favori
like
share
gürkan Tarih: 11.02.2008 00:35
cok saol su-perisi abla
wampirella Tarih: 08.02.2008 09:46
teşekkürler su-perisi
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:48
tesekkurler paylasim icin
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 13:56
bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
refik Tarih: 23.01.2007 17:29
tarifleriniz için teşekkürler su-perısı
DeRoK Tarih: 21.01.2007 21:25
ellerine saglik usta
Serendipity Tarih: 16.01.2007 20:44
SU-PERISI
eline sağlık
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 09:46
tesekkurler
BoardBeLasi Tarih: 05.12.2006 21:04
Ellerine Saglik