Malzemeler ;
1/2 demet ıspanak,
1 yemek kaşığı pirinç,
1 tane kuru soğan,
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı,
Yoğurt,
Sarımsak,
1 kesme şeker
tuz ve pul biber
yapılışı:

Tencereye 3 kaşık zeytinyağı ve piyaz doğranmış soğanı koyup hafifçe kavurun. Doğradığınız ıspanakları ve bir kaşık yıkanmış pirinci ilave edin. Biraz tuz ve bir kesme şeker ekleyin.

Hiç su koymadan kısık ateşte pişmeye bırakın. Ispanak kendi suyunu salıp, tekrar çektikten sonra ateşten alıp, servis tabağına yayın.

Ilındıktan sonra sarmısaklı yoğurtla karıştırın.Üzerini bir kaşık zeytinyağı ve pul biber ile süsleyin.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 658
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:42
paylasim icin tesekkurler ellerine saglik
unique Tarih: 21.12.2006 13:59
paylasim icin tskrler...