MALZEMELER
1 kilo kemikli kuzu pirzola
1 yufka
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çorba kaşığı tereyağı
ayçiçek yağı


HAZIRLANIŞI
Yufkaları pirzola sayısı kadar 3 parmak eninde şeritler halinde kesin. Pirzolaları ayçiçek yağında pembeleşene kadar kızartın. Hazırlanan yufka şeritlerini pirzolaların üstüne, kemikleri açık bırakacak şekilde sarın. Hafif yağlanmış tepsiye dizin. Üzerine fındık büyüklüğünde tereyağı ve rende kaşar koyarak önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 20-25 dakika peynirler eriyene kadar pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 661
favori
like
share
akin42 Tarih: 07.02.2007 02:18
SU PERİSİ YAPIYONDA BİZİ DAVET ETMİYON :46: PAYLAŞIM İÇİN SAOL
NaZ Tarih: 06.12.2006 14:48
ayy bunu yemede yaninda yat :78:

ellerine saglik
BoardBeLasi Tarih: 06.12.2006 14:18
paylasim icin tskler :2:
robertokazim Tarih: 06.12.2006 11:18
cok tali gorunuyor tarife :85: