Etli Yayla Çorbası

Son güncelleme: 10.02.2007 09:35
  • Malzeme
    150 gr. kuşbaşı dana eti
    1 paket Mutfak Yayla Çorbası
    1 lt. su
    1 yemek kaşığı Margarin

    Hazırlanışı
    Kuşbaşı dana eti suda haşlanır. Süzdürülerek etler ayrı bir kaba, su ayrı bir kaba alınır.

    Suyun içerisine bir paket yayla çorbası ilave edilerek hafif kaynatılır.

    İçerisine haşlanmış etler ve bir kaşık margarin ilave edilir.
#07.12.2006 00:30 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#07.12.2006 15:03 0 0 0
  • severim ellerine saglik
#10.01.2007 09:04 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#08.02.2007 12:14 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:35 0 0 0