Malzeme
150 gr. kuşbaşı dana eti
1 paket Mutfak Yayla Çorbası
1 lt. su
1 yemek kaşığı Margarin

Hazırlanışı
Kuşbaşı dana eti suda haşlanır. Süzdürülerek etler ayrı bir kaba, su ayrı bir kaba alınır.

Suyun içerisine bir paket yayla çorbası ilave edilerek hafif kaynatılır.

İçerisine haşlanmış etler ve bir kaşık margarin ilave edilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 528
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:35
sunum için teşekkürler...
akin42 Tarih: 08.02.2007 13:14
paylaşım için teşekkürler
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:04
severim ellerine saglik
BoardBeLasi Tarih: 07.12.2006 16:03
Ellerine Saglik