Koton'un Yılbaşı Koleksiyonu Göz Alıyor

Son güncelleme: 08.12.2006 08:00
  • noimage

    Yeni yılı sürprizlerle karşılayan Koton, hem size, hem sevdiklerinize birbirinden şık koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Kotonun yılbaşı için hazırladığı koleksiyonda, ağırlıklı olarak sim, varak baskılı ürünlerin yer aldığı modellerde; dantel vazgeçilmezler arasında. Simli trikolar, ekoselerin içinden geçen simler, dantel üzerinde sim ve varak baskılar bu yılbaşında Koton vitrinlerini süsleyecek.
    Satenin çekiciliği aksesuarlarla tamamlanıyor
    Satenin çekicilik kattığı, broş ve çeşitli aksesuarlarla şık detaylar kazanan elbiseler, size kendinizi bambaşka hissettirecek. Parlak örmeden balon-etek ve elbiseler, pliseli etek ve elbiseler, sırt dekolteli elbise ve örmeler, saten kapriler ve sigaret pantolonlar bu yılbaşı, partilerde sıkça karşımıza çıkacak...
    Çanta ve kemerlerde altın ve gümüş renleri moda
    Yeni yılda çanta ve kemerlerde özellikle altın, gümüş gibi metalik renkler ve parıltılar öne çıkıyor. Beli korse gibi saran kalın kemerlerin yanı sıra, taşlı tokalar da yılbaşı koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında. Sezonun trendi rugan ise çanta ve kemerlerde olduğu kadar ayakkabılarda da kullanılıyor.
    Yüksek topuklu ayakkabılar hala moda
    Geçen yaz sezona damgasını vuran yüksek topuk ve platform ayakkabılar, bu kış da daha feminen modellerle kıyafetleri tamamlamaya devam edecek. Ayrıca çanta ve kemerlerde leopar deseni bolca kullanılıyor. Kotonun birbirinden şık, gösterişli yılbaşı koleksiyonlarına, uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile kolayca ulaşarak, yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapabilirsiniz.
#08.12.2006 08:00 0 0 0