Malzemeler:
1/2 kg. yağsız yumuşak dana eti
1/2 ç.k. salça
1 ç.k. zeytinyağı
Karabiber,tuz,su
İsteğe bağlı olarak birkaç diş sarmısak

Yapılışı:
Eti yıkadıktan sonra bütün olarak kısık ateşte 40 dakika haşlayın. Daha sonra dilimleyerek bir tepsiye yerleştirin. Üzerine zeytinyağı, salça, karabiber,tuz ve 1 çay bardağı sudan oluşan bir sos hazırlayıp dökün ve 10 dakika 170 derece fırında pişirin.İsterseniz içine birkaç tane sarmısak ekleyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1526
favori
like
share
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:43
güzel tariflerin için teşekkürler
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 14:26
tarifin için teşekkürler canım
alpcoskun Tarih: 09.03.2007 20:14
süper saol
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:07
sunum için teşekkürler... :89:
BoardBeLasi Tarih: 10.12.2006 13:20
ellerine saglik