Malzemeler:

Mantar
Kabukları soyulup doğranmış domates
Kaşar rendesi
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı su
Yapılışı:
Mantarların saplarını kopar ve yıka. Borcama mantarları diz. İçlerine kaşar peyniri rendesi koy. Üzerlerine domateslerden yerleştirin. Salçayı 1-1,5 su bardağı su ile incelt ve bunu tepsiye boşalt. Tepsiyi fırına sürün. Kızarınca servise hazırdır

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1467
favori
like
share
DİDEM Tarih: 17.02.2007 21:12
çok güzel olur mantarıda severim :46:
BoardBeLasi Tarih: 03.02.2007 14:14
ellerine saglik
refik Tarih: 29.01.2007 15:58
SU-PERISI güzel tarifleriniz için ellerinize sağlık