Bu söz ortalığı karıştıracak!

Son güncelleme: 02.02.2012 15:33
  • Bu söz ortalığı karıştıracak!

    CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven: Her iki taraftan da şehitlerimiz oluyor



    CHP'nin İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Suriye'de yaşanan olaylar ile ilgili "Mesela bizde PKK sorunu var. Askerlerimiz şehit oluyor. Her iki taraftan da şehitlerimiz oluyor" dedi.

    CHP'nin İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven'in de aralarında bulunduğu 30 kişilik CHP milletvekili heyeti, Suriye'de yaşanan olayların Doğu ve Güneydoğu'ya ekonomik ve sosyal yaşamına olan etkilerini tespit etmek için çalışma yürütüyor. Suriye sınırına komşu olan Mardin'de incelemelerde bulunan İzmir Milletvekili Hülya Güven ve Niğde Milletvekili Doğan Şafak, ilk olarak CHP İl Başkanı Mehmet Kılıçarslan'ı ziyaret etti.

    Suriye'ye 3 ay önce bir gezi yaptığını belirten Hülya Güven şunları söyledi:
    "Suriye'de yaşayan vatandaşlar 'bizim sorunumuz yok' diyorlar. Hakikaten onun için bizim Suriye'nin içişlerine karışmamız gibi bir durumun olmaması lazım. Bizde nasıl PKK sorunu varsa onlarda muhakkak bazı sorunlar olacaktır. Mesela bizde PKK sorunu var. Askerlerimiz şehit oluyor. Her iki taraftan da şehitlerimiz oluyor. Bunun için başka bir ülkenin gelip bizim iç işlerimize müdahale etmesi doğru mu? Değil tabii ki, bunun için de bizim Suriye'ye doğrudan doğruya müdahale etmemiz doğru değil. Kapı kapı dolaşıp Mardinliler'in sorunlarını dinleyeceğiz ve sorunlarının çözüme kavuşturulması için CHP gurubu olarak konuyu TBMM gündemine getireceğiz."



    http://www.haberturk.com/gundem/haber/708841-bu-soz-ortaligi-karistiracak
    _____________________________________________________
    milliyetçiliğin ne demek olduğunu bu zavallılardan öğrenmemizi bekleyenlermi var!
#24.01.2012 02:29 0 0 0
  • İzmir...Vatan toprağıdır!... Mübarektir elbet..."Gavur İzmir" diyenlerin nedemek istediği şimdi biraz daha anlaşılır oluyor!

    Sahillere hapsoldular..Yakındır ! İlk seçimde alayını DENİZE DÖKECEZ İNŞAALLAH!
    ))
#24.01.2012 02:33 0 0 0
  • Şehitliğin ne demek olduğunu bilseydi o hanım milletvekili öyle söylemezdi.Bu CHP'liler ne kadarda din cahili olmuşlar...Yahu bunların neresinden baksanız hep sapır sapır dökülüyorlar.Cahil cühela takımı hep CHP'de toplanmış...
#31.01.2012 21:43 0 0 0
  • Zincirlikuyu mezarlığının kapısında yazan "Her Canlı Ölümü Tadacaktır" ayet mealini,Belediye başkanı Kadir Topbaş a ait bir özlüsöz zanneden ve_ gördüğüm zaman moralim bozuluyor kaldırsınlar_diyen Chp li bayan vekilden bir farkı yok...
    Milletine ,milletinin değerlerine bu kadar yabancı insanlar...

    Tabi onlarında temsil ettiği %25_30 aralığında bir seçmen kitlesi var..Ama bu milletvekillerinin bu beyanlarına ,temsil ettikleri insanların büyük çoğunluğunun katıldığını sanmıyorum..
#02.02.2012 15:02 0 0 0
  • CHP; alevi,solcu, ateist ve tuzukuruların partisidir.Bunlarla ancak meclise girebiliyorlar.CHP, tamamen dinden uzak egoist bir partidir.
#02.02.2012 15:14 0 0 0
  • Hocam yazdıklarında haklısın aslında..Biz sadece biraz bir hüsn_i zan da bulunalım dedik...
    Adamların ellerinde "vekil" yapabilecekleri malzeme yok aslında..
    AsılSorun burada..

    Olan malzemedende çıkan işte bunlar ;ya ayeti Kerime den bi haberdirler yada PKK lıları ŞEHİD İLAN ederler!
#02.02.2012 15:22 0 0 0
  • Şehide şehid adını Allah vermiştir.Öyle CHP gibi her ölene şehit denmez.Şehidlik ayrıcalıklı bir makamdır, herkese nasip olmaz.

    "DEMOKRASİ ŞEHİDİ" DEDİKLERİ KİMSELERE BAKIN HEPSİ BELKİ DE DİN DÜŞMANIDIR.BUNLAR iSLAM'DAN ÇOK UZAK!. BUNLARA "KİMLERE ŞEHİD DENİLİR?" ONU ÖĞRETMEK LAZIMDIR.
#02.02.2012 15:27 0 0 0
  • Allah ;Devletimizi Milletimizi Chp iktidarı gibi bir Musibetten AFATTAN korusun!
#02.02.2012 15:33 0 0 0