Malzemeler :

12 Adet But Sarma
4 Diş sarımsak 200 gr ceviz içi
Yarım demet maydanoz
2 Çay kaşığı zeytinyağı Tuz

Hazırlanışı :
Ceviz içlerini robotta çekin. Maydanozları yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Sarımsakları bir kapta ezin. Bunların hepsini bir karıştırma kabına koyun. İçlerine 2 çay kaşığı yağ ve tuz ilave edin ve karıştırın. Hazırladığımız harcı eşit miktarlarda but sarmaların içine koyun ve rulo şeklinde sararak açılmaması için kürdanla tutturun. Teflon bir tava içerine 2 yemek kaşığı zeytin yağını koyup kızdırın ve but dolmalarını kızgın yağda kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 716
favori
like
share
enrique Tarih: 11.12.2006 10:04
:140: :36:
teşekkürler
-MiSs- Tarih: 11.12.2006 02:59
Buranin linklerini gördükce karnim acikiyor ya


Ellerine saglik yapanlarn
NaZ Tarih: 10.12.2006 23:06
degisik bir tarif

ellerine saglik