Lee Min Ho ve Park Min Young Ayrıldı

Son güncelleme: 26.01.2012 19:14
  • noimage


    Pek çok hayran City Hunter çifti Park Min Young ve Lee Min Ho'nun henüz açıklanan ayrılığından dolayı üzüntülü.

    İkilinin ilişkisi geçen yılın yaz döneminde SBS 'City Hunter' tamamlandıktan sonra ortaya çıkmıştı. Lee Min Ho ve Park Min Young bir süre öncesine kadar ilişkide olmalarına rağmen kendi kurumlarındaki pozisyonlarını göz önünde bulundurdukları için mevcut ayrılıklarını açıklamakta isteksizdiler.

    Park Min Young'un ajansı: "İkili tanışalı bir süre oldu. Ayrıldıklarını doğrudan açıklamak utanç verici ve o ajansın konumunu da dikkate almak zorunda olduğu için ilişkisini bitirdiğini açıklayamadı." diye belirtti.

    Ajans devam etti: "Onlar 2011 Drama Ödülleri'nden önce birbirlerine yabancı hale geldiler. Bu nedenle, Park Min Young ve Lee Min Ho iki farklı ödül törenlerine katılmıştı ... Park Min Young KBS Drama Ödülleri'ne gitmiş olmasına rağmen, Lee Min Ho SBS Drama Ödülleri'ne gitti."

    İkilinin yollarını ayırmasının en büyük nedeni yoğun iş programları. Park Min Young'un ajansı: "Park Min Young KBS 'Man of Honor' dizisi çekerken onun bir süre dinlenmek için bile zamanı yoktu. Lee Min Ho'nun da reklam filmi vardı ve denizaşırı etkinliklere katılması gerekiyordu ve biz onun çok meşgul olduğunu biliyorduk ... İkili genellikle görüşemediği için doğal olarak ayrıldılar. " diye belirtti.

    Lee Min Ho'nun ajansı haberi hala onaylamadı. Ajanstan bir temsilci: "Biz Lee Min Ho ve Park Min Young ayrıldı haberlerini gördükten sonra bunu henüz onunla doğrulamadık... Eğer ikisi ayrıldıysa Lee Min Ho bize bunu anlatacaktır ve henüz böyle bir söylemi yok." diye belirtti.

    :)üzüldüm diyemiycem:Dama şükürr diebilirim(:
#26.01.2012 19:14 0 0 0