Çin Medyası Min Ho-Min Young İlişkisinin Baştan Beri Yalan Olduğunu İddia Etti

Son güncelleme: 31.01.2012 23:07
  • 28/01/2012

    City Hunter dizisinin başrol oyuncuları Lee Min Ho ve Park Min Young`ın ilişkisinin bittiğini duyan tüm dünyadaki Min-Min hayranları çok üzülmüştü. Her ikisinin de ajansı birbirlerine vakit ayıramadıklarını neden göstererek ayrılığı doğrulamıştı. Ancak ayrılık haberini duyuran Çin`deki Jiangxi TV, ikilinin asla gerçek bir çift olmadığını, ilişkilerinin insanları kandırmak için bir düzmeceden ibaret olduğunu iddia etti.
    Jiangxi TV, Lee Min Ho ve Park Min Young`ın dizi bittikten sonra gündemde kalmak ve hayranlarının ilgisini çekmek amacıyla bilerek ilişkilerini açıkladığını öne sürdü. Ayrıca Koreli ünlülerin, ilgi çekmek amacıyla internete kasıtlı olarak skandal sızdıran katı ajansları tarafından kontrol edildiğini belirtti.
    Weibo gibi ünlü Çin sosyal sitelerinde bile "Ayrıldıklarına üzüldüm." , "Sahte olduğunu biliyordum." ve "Oyunun sonuna geldiler." gibi yorumlarda bulunanlar oldu.
    Çin Medyası bu ilişkinin sahte olduğunu ilk defa ileri sürmedi. Daha önce 30 Aralık 2011 de başka bir haberde, "2011`in 10 düzmece skandalı"nda Min Ho-Min Young ilişkisi 5. sırada yer almıştı.



    kıskançlıklarını böyle dile getirmeleri gerçektende yazık...
#31.01.2012 23:07 0 0 0