ELVAN, OLİMPİYATLARA HAZIR

Son güncelleme: 16.08.2004 17:15
  • ELVAN, OLİMPİYATLARA HAZIR
    Mersin`deki Olimpiyat hazırlıklarını tamamlayan Milli atlet Elvan Abeylegesse, antrenörü Ertan Hatipoğlu ile akşam saatlerinde Türk Hava Yolları`nın (THY) tarifeli seferiyle İstanbul`a geldi.

    Atatürk Havalimanı`nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan antrenör Ertan Hatipoğlu, Elvan`ın Olimpiyatlar`a hazır olduğunu belirterek, ``8 günlük Mersin kampını tamamladık. Bu sabah saat 06.00`da bir antrenman yaptık. İstanbul`da 2 günlük bir toplama kampı var. Burada kıyafetler teslim edilecek. Ondan sonra 19 Ağustos`ta Atina`ya gideceğiz`` dedi.

    Hatipoğlu, Olimpiyat hazırlıklarında şu ana kadar hiçbir aksaklık yaşamadıklarını belirterek, ``Çok iyi bir durumdayız. Aksaklık olacağını da zannetmiyorum. Elvan, 20 Ağustos`ta 5 bin metre seçmelerine katılacak`` diye konuştu.

    Milli atlet Süreyya Ayhan`ın antrenörü ve eşi Yücel Kop`un açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine Ertan Hatipoğlu, ``Bu konuda yorum yapamam, şu anda başka işimiz var. Milli menfaat söz konusu. Bu güzel ülkeye 2 madalya getirmek istiyoruz`` dedi.
#16.08.2004 17:15 0 0 0