malzemeler
Yarım kilo pırasanın beyaz kısımları .
. Sarımsaklı yoğurt
cevizi içi
yapılışı
Yarım kilo pırasanın beyaz kısımları ince ince doğranır. Tuzlu suda haşlandıktan sonra iyice sıkılarak suyu süzülür. Sarımsaklı yoğurt ve cevizi içi ile karıştırılıp, yine ceviz içiyle süslenerek servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1460
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 16:55
Ellerine Saglik
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:44
paylasim icin tesekkurler ellerine saglik
unique Tarih: 21.12.2006 13:58
pirasayla aram ii deildir ama saglili diolar denemekte fayda var... paylasim icin tskrler...
BoardBeLasi Tarih: 15.12.2006 18:06
ellerine saglik
guzele benziyo
enrique Tarih: 15.12.2006 09:43
Paylaşım için teşekkürler, prasa süper bişey :5: