Malzeme
1 paket Sakızlı Muhallebi
3,5 su bardağı Süt
Kayısı
4 dal taze nane
50 gr. dövülmüş fındık

Hazırlanışı

Bir paket sakızlı muhallebi süt içerisine boşaltılarak pişirilir.

Servis kaplarına dökülmeden önce içerisine kayısılar konulur.

Soğuduktan sonra üzerine dövülmüş fındık serpilip nane ile süslenir.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 551
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 09:44
Serendipity Tarih: 09.01.2007 11:22
eline sağlık SU-PERISI
canım istedi yaa


BoardBeLasi Tarih: 08.01.2007 19:12
tarif icin tesekurler
casper Tarih: 20.12.2006 18:01
sakızlı muhallebiyi çok severim ,epeydşrde yemedim,hatırlattığın iyi oldu en kısa zamanda yapıyım su-perisi