Malzeme
1 paket Sakızlı Muhallebi
3,5 su bardağı Süt
Kayısı
4 dal taze nane
50 gr. dövülmüş fındık

Hazırlanışı

Bir paket sakızlı muhallebi süt içerisine boşaltılarak pişirilir.

Servis kaplarına dökülmeden önce içerisine kayısılar konulur.

Soğuduktan sonra üzerine dövülmüş fındık serpilip nane ile süslenir.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 570
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 08:44
Serendipity Tarih: 09.01.2007 10:22
eline sağlık SU-PERISI
canım istedi yaa


BoardBeLasi Tarih: 08.01.2007 18:12
tarif icin tesekurler
casper Tarih: 20.12.2006 17:01
sakızlı muhallebiyi çok severim ,epeydşrde yemedim,hatırlattığın iyi oldu en kısa zamanda yapıyım su-perisi