MALZEMELER- 1 demet roka
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 3 su bardağı su
- 1 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 çorba kaşığı limon suyu
- 2 dilim tost ekmeği
- 1 çorba kaşığı margarin
- 1 çay bardağı çiğ krema
- şeker,karabiber,tuz

HAZIRLANIŞI
Robotta çekilen soğan zeytinyağ ile bir miktar tuz ilave edilerek kavrulur.Kıyılmış roka,su,tuz,karabiber ve şeker tencereye ilave edilir.Eritilen yağa,rendelenmiş sarımsak ve küp küp doğranmış ekmekler ilave edilir.Kaynayan çorbaya ekmekler ilave edilir.Limon ve krema ilave edilerek servis yapılır

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 496
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:34
sunum için teşekkürler...
akin42 Tarih: 08.02.2007 13:17
paylaşım için teşekkürler
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:02
sagol ellerine saglik