Sevgi Mesajlar

Son güncelleme: 26.03.2010 19:56
  • Telleri kirilmis sazim olsada, Kalbimde dinmeyen sizim olsada, Dert cekmek kaderim olsada, Senden baskasini sevmeyecegim.



    Ofkeni yapraklara yaz, sonbaharda dokulsun Derdini ruzgarlara yaz, estikce uzaklara gotursun Askimizi kalbine yaz, olunce bizimle gomulsun. Gercek sevgilinin Dili ve kalbi birdir, Dili baska, kalbi baska olan, Sevgili, gercek sevgili degildir.



    Karanlik gecede onemli degil yildizlar gormek, Gunduzleri yildizlari gorebilmek marifet, Asik olmak onemli degil, bir omur boyu sevebilmek marifet.



    Ask kacmaktan cok, ozlemeyi, Gitmekten cok, beklemeyi, Dokunmaktan cok, duslemeyi gerektirir.



    Gul yuzlum, sana, Gul bahcesinden gul alacaktim, ama Sana layik guzel bir gul goremedim.



    Cim filizlendigi andan itibaren Gunese asiktir, Her nekadar Gunes geceleri, Ayin gorkemine kapilip cimi terketse de, Cim hic bir zaman, Yildizlarin gorkemine kapilip, Gunesi terketmez.



    Sen benim canimsin, herseyimsin, Su gibi, hava gibi, ekmek gibi, Muhtacim sana, Ac gozlerini, gir kalbime, Dort yanim bahar olsun.



    Asla birinden ayrildim diye uzulme, Seni kaybettikleri icin onlar uzulsunler. Cunku; sen her zaman gulucuklere ve mutluluklara layiksin.



    Sensizligi kumlara yazdim, Dalga vurunca silinsin diye. Hasretini yildizlara yazdim, Sabah olunca kaybolsun diye. Sevgini kalbime yazdim, Olene kadar yasasin diye, BIRTANEM.



    Her seye ragmen seni seviyorum, Her ne olursa olsun seni sevmeye devam edecegim. Askini cekerim geleceksin diyerek, Belki gozyasimi sileceksin diyerek.



    Guller, hep ellerinde acsin, Ama dikenleri batmasin. Sevda, hep seni bulsun, Ama seni yaralamasin. Mutluluk, hep yuregine dolsun, Ama sevenini unutturmasin.



    Ben bir Yildiz olsam, yanliz sana parlardim. Ben bir Gunes olsaydim, yanliz sana dogardim. Fakat ben ne yildiz ne de gunesim Seni seven bir gencim.



    Hayattaki en kotu sey merhaba diye birlesen ellerin, Elveda diyerek ayrilmasidir. Yarim seni veremem asla ellere Bu ask beni destan etti dillere.



    Hani hic ayrilmiyacaktik? Hani olumsuz bir askla yasayacaktik? Bir yaz yagmuru gibi sirilsiklam edip, Terkedip gittin beni, ne olursun don artik, Bitsin artik bu ayrilik.



    Safak vakti yagan bir cig tanesi kadar masum, Gun batiminda denizlerde esen ruzgar kadar cilgin, Okyanuslarin derinliklerine dusen cig tanesi kadar guzelsin ASKIM.



    HEY SEN! Beni farkettiginde, beni farketip farketmediginin Benim icin farketmeyecegini farkedeceksin.
#17.08.2004 13:10 0 0 0
  • noimage
#17.08.2004 13:26 0 0 0
  • teşekkürler
#26.03.2010 19:56 0 0 0