Güzelliğin zirvesi

Son güncelleme: 09.01.2007 16:01
  • 40'lı yaşlar...
    Kadınlar 40'lı yaşlarda güzelliklerinin zirvesinde olduklarını farkederler. Ama biraz daha fazla enerjiye gereksinim duydukları da bir gerçektir. İşte size bu enerjiyi sağlamanız için gereken birkaç anahtar nokta.

    SAÇLARINIZ

    * Grileri kapamak: Eninde sonunda hepimizin saçı beyazlar. Bu genlerimizde olan birşey ve bunu önlemek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Fakat beyazların tonunu değiştirmek ya da rengini tamamen doğal saç rengine döndürmek için uygulayabileceğimiz birçok yöntem var. Beyazlarınız sadece yakından fark edilebilecek kadar azsa, evde hazırlayacağınız boyalardan kullanabilirsiniz. Örneğin boyayı gri olmayan yerlere sürdüğünüzde gri kısımlar ışıltılı birer gölge gibi parlayacaktır.

    * Siyah halkalar: Göz altında yaşlanma sürecinden dolayı oluşan siyah halkaların oluşmasının temel nedeni gözlerin altındaki ince derinin altındaki damarlardır. Şu da bilinen bir gerçektir ki az uyku da göz altı morluklarına neden olur. Bu yüzden uyku saatlerinize dikkat etmeniz, aşırı derece de yorulmamanız gerekir.
#09.01.2007 16:01 0 0 0