Arap Kebabı Tarifi - Arap Kebabının Yapılışı

MALZEME:

Soğan 2 adet
Kıyma 250 gr.
Domates 4 adet
Karabiber
Maydanoz 1 demet
Tuz
Margarin 2 çorba kaşığı
YAPILIŞI:

Geniş tavada 2 çorba kaşığı margarini eritin. 2 adet yemeklik doğranmış soğan ve 250 gr. Kıymayı kavurun. Küp doğranmış domatesleri ekleyin. Karabiber ve tuzunu serpin. İnce kıydığınız maydanozla süsleyip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 620
favori
like
share
DİDEM Tarih: 02.03.2007 20:04
tarif için teşekkürler
artvinli Tarih: 20.02.2007 19:32
ellerine sağlık
pratik...
akin42 Tarih: 07.02.2007 02:19
BU YEMEĞİ YERMİSİN YANINDA MI YATARSIN
refik Tarih: 29.01.2007 15:46
teşekkürler ellerinize sağlık SU-PERISI
hsnorh Tarih: 25.01.2007 18:44
adana kebap'ın üstüne kebap tanımam...