Ət salatı terifi ve terkibi - Ət salatının hazırlanması



Ərzaq:

Dana əti- 300 qr.
Soğan- 1 ədəd
Sarımsaq- 3 diş.
Dəfnə yarpağı- 1 ədəd
Kəvər- 1 dəstə
Kök- 2 ədəd
Qırmızı bibər- 1 ədəd
Zeytun- 2 ədəd

Sous üçün:

Xardal- 1 x.q.
Qatıq- 250 qr.
Doğranmış yaşıl soğan və sarımsaq qatışığı- 1 x.q
Duz, qızrmızı istiot zövqə görə.


Hazırlanması:

Ətə 4 stəkan su töküb qaynadın.Bir az qaynadıqdan sonra üzərinə xırda doğranmış soğan, sarımsaq, dəfnə yarpağı, kəvər və kökü əlavə edin. Ət bişəndən sonra onu sudan çıxardıb, soyudun. Soyumuş ətləri didin. Sousu hazırlayıb, ətlərin üstünə əlavə edin...

Nuş olsun..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 574
favori
like
share