Mide Kanserine İyi Gelen Bitkiler

Son güncelleme: 09.04.2012 11:15
  • mide kanseri şifalı bitkiler - mide kanserine ne iyi gelir - mide kanseri bitkisel tedavi
    Kanserin bulaşıcı bir hastalık gibi yayıldığı günümüzde, sıkça rastlanan kanser çeşitlerinden biri de mide kanseri.
    Sonbahar ve ilkbahar aylarında her üç kiişden biri mide ağrısından şikayetçidir. Mevsimsel olarak mide ağrıları, yanmaları bahar ayında artar. Mide kanseri hastalarıda bu aylarda sayılarını çoğaltırlar. Mide kanserinin nedenlerinin arasında kötü beslenme alışkanlıkları ilk sırada yer alır. Sigara, alkol, sürekli yapılan şok diyetler ve stres bu illet hastalıkla tanışmanıza neden olur. Erken teşhisin kanser hastalıklarının tedavisinde olumlu sonuçlar verdiği kesinleşmiştir. Alternatif tıp, şifalı bitkiler doğru kullanıldıklarında ve doktor denetiminde yapıldığında tedaviye destek olur.

    Bitkisel kür Isırganotu ile aynısafa bitkisinden eşit miktarda alınıp bunları incecik kıyın ve bu bitki karışımından yarım tatlı kaşığı alıp kaynar halde su dolu 1 su bardağında yarım dakika kadar demleyin. Süzdükten sonra o 15-20 dakikada 1-2 yudum ve soğutulmadan için.

    Bitkisel kür : Isırganotu ve sinirliotu taze iken toplayıp yıkayın ve ince ince kıyın. Meyve suyu sıkacağını kullanarak bu karışımın özsuyunu elde edin. Elde ettiğiniz suyu saatte 1 yemek kaşığı, aynı miktarda suya karıştırarak için.

    Bitkisel kür : Bu kür kompres halinde mide bölgesine uygulanır. Hazırlanması ise şöyledir, iki avuç dolusu ince kıyılmış atkuyruğu(taze bitki daha etkilidir), içinde su kaynayan bir tencerenin üstüne oturtulmuş olan süzgece koyulur ve tencerenin üstü örtülür. Buhar bitkileri ısıtır ve yumuşatır. Yumuşayan sıcak bitkiler temiz bir tülbendin üstüne yayılır ve tülbent kapatılarak mide bölgesine yatırılır. Isıyı tutucu büyücek bir bezle kompres tespit edilir ve sıkıca örtülür. Kompresin etki süresi boyunca (en az 2 saat) hasta sıcak yatağında kalır ve sıkıca örtünür. Atkuyruğu buğu kompresi, eğer hasta rahatsız olmuyorsa, gece boyunca da etkilemeye bırakılabilir.

    Kullanmadan önce yinede hekiminize başvurunuz.
#09.04.2012 11:15 0 0 0