Hiç Aldattınızmı

Son güncelleme: 16.02.2010 13:59
  • BİLİYORSUNUZ ALDATAN SADECE KENDİNİ ALDATIR...AMA BİZ İNSAN OĞLU ZAMAN ZAMAN ÖYLE ŞEYLER YAPIYORUZ Kİ ....ALDATMADA BUNLARDAN BİRİ...İŞTE ANKET HİÇ ALDATTINIZMI CEVAPLARINIZDA DÜRÜST OLACAĞINIZA İNANIYOR VE SİZLERİ SEVİYORUM





    ALDATMAK




    sevdiginiz insana bi shekilde ulashamiyosaniz
    ve daha uzun bi sure ulashamayacaksaniz
    sadece cinsel bi birliktelik de
    aldatma sheklinde de degerlendirilmeli midir acaba
    ya tabii ki sadece cinsellik yoktur
    cinsellikle birlikte elbet sevgi de vardir da
    bunun shiddeti ve suresi
    bence adina aldatma denmesi ichin onemsenmicek duzeydedir



    kandirmak


    o an beraber oldugun kisiyi, a ) baska biri ile seviserek, b ) oldugun gibi gorunmeyerek, aldatma eylemmi

    en kotusudur gonul calmak



    ikili ilişkilerde düşünecek olursak iki hallidir.fiziksel ve ruhsal..birincisi erkeklerde çok görülür.ikincisi ise kadınlarda..

    (ve maalesef ikinci şık daha berbattır)

    aldatma olayını yaptıktan sonra değil de aldatma durumuna gelirken düşünmeli insan.çünkü sonrasındaki "ulan naaptım ben",öncesindeki "ben naapıyorum ya,niye böyle birşeyi düşünüyorum" dan daha kötüdür (büyük ihtimal).."niye böyle birşey düşünüyorum?" sorusuna verilebilecek cevaplarla,doğru karar verilebilir.mesela:

    -sevgilim beni tatmin etmiyo (e bi konuş önce sevgilinle,yapın bi fantaazi)
    -sevgilimi seviyorum ama gözlerim sürekli başkalarına kayıyo (kadınsın di mi?)
    -sevgilimi seviyorum ama seks yapmalıyım seksss.farklı tatlar tatmalıyım (ERKEKSİN DİMİ)sonuçta o an sevgiliden başka birine ilgi duyabiliyosak,başka anlar sevgiliden ayrı bissürü kişiye ilgi duyabiliriz.bu da ilişki çatırdamış demektir.sevgi herşeyin ilacı değil demektir.haala bi arı olarak konmamız gereken çiçekler var demektir.geçici hevesleri henüz gençken almalıyız demektir..


    aldatan kişinin zayıflığından kaynaklanan bir olaydır. "ben sevmiyorum kardeşim gözüm dışarıda" denemez. kişinin medeni cesareti ve sevgilim dediği insana saygısı yoktur o yüzden gizli saklı işler çevirerek nefsini doyurmaya çalışır. ne yardan ne serden vazgeçememektir. bencilliktir. iki yüzlülüktür.


    aldatmak fiziksel ve beyinsel olarak iki şekilde gerçekleşir. her ne kadar ikisi de aşşalıkça da olsa beyinsel aldatmanın bahanesi yoktur olamaz ve bu sebepten ötürü beyinsel aldatma aldatmaların en aşşalıkça olanıdır.

    alkollüsündür, tatmin edilememektesindir* falan filan... fiziksel aldatma bu sebeplerden ötürü gerçekleşir. haklı veya haksız nedenleri mevcuttur.

    oysa beyinsel aldatmada sebep aldatanın tamamen aşşalık bi yaratık olmasından kaynaklanmaktadır. affedilemezdir. bi insana olan sevgi bittiyse, fakat zamanında gerçek bir sevgi ise bu, o kişiye saygı beslenmiş olmalıdır, sevgi bittiği an bu durumdan haberdar edilmelidir kişi, aksi durum mide bulandırıcı ve iğrençtir çünkü.


    seytanin yaptigi istir, aldatanlar bir gün kendilerinin de aldatılacağı paranoyasıyla barışık, mutlu bir şekilde yaşarlar. ve başkalarıyla devam ederler...


    aldanmak olarak da yazilsa fazla bir seyin degismeyecegi bir fiil.

    iliski soz konusu oldugunda, basina bir kez geldiginde gozunu acan, eger cabuk toparlanabilirsen seni katilastiran, acimasilastiran bi durum. zati, bi noktadan sonra takmamaya baslarsin cunku sen de yapiyosundur, umursamazsin, ama boylece garip bir sekilde ili$kinin obur ki$isinin ilgisinin artmasina sebep olur, ona "aci" da vermeye ba$larsin..ne bu yaa!


    göreceli olduğu kesin olan eylem. sevdiği insanın karşı cinsten başka biriyle konuşmasını dahi aldatma sayan dallamalarla dolu ortalık.


    zahiri bir deyim. "başka biriyle birlikte olduğundan, sevgilini/karını/kocanı haberdar etmemek" olarak açıklanabilir. ancak kadinlar ve erkekler, aslinda her zaman haberdardirlar neler olup bittiğinden her ne kadar en son "babalar ve kocalar duyarmış" olsa da... yalnizca bilmek istemeyiz; görmezden geliriz. üstelik çoğumuz için, iki kişinin sevişmesi, açlıktan ölen bir ton insanın bulunduğu bir dünyada sevinç bile veren bir durum haline gelebilir. insan, değişiklik arayışı içinde olduğu için medeniyeti yaratmıştır. aynı zamanda, insanları diğer hayvanlardan farklı kılan en büyük etken belki düşünmek değil, fakat, bunun sonucundaki değişiklik arayışıdır. karisini ne kadar aldatmış olursa olsun, erkeğe en güzel ölüm karısının kollarındadır.
    )

    bir kere baslanildi mi birakilmasi zorlasan, hastalik derecesine varabilen eylem.


    her insanın başına gelen bi durum; olmazsa şüphe edin. ama yapacaksanız da karşı tarafın da bunu yapabileceğini bi an düşünün; kaldırabiliyosanız eywallah.

    gözden düşüren, sevgi azaltıcı ve kişiyi sıradanlaştıran bir durum.


    bugün* serbest olan bir aktivite
    (

    cok basittir adlatma eylemi. cikarsin evden i$e gidiyom diye pazar gunu (bkz: oha). kadincagizda inanir tabi. drek seni bekleyen citir 'in yanina ucarsin. bu arada cep telefonunu evde unutmu$sundur. yolun yarisinda eve donup almak zorunda kalirsin. eve geldiginde ise kadini yatakta ba$ka bi herifle kayna$irken (cirilciplak) gorursun. i$te o zaman aldatmanin kizgin kumlardan serin sulara dalmak gibi iyi bi$ey olmadigini anlarsin.
    (bkz: ava giden avlanir)


    en buyuk asklari,en uzun iliskileri bile sona erdiren,erdirmezse bile inanilmaz yipratan,iliskide zaten sorunlar oldugunu kanitlayan,sevgilini kandirmaya ondan baskasiyla beraber olmaya dayali aktivite


    aldatan ve aldatılan olmak üzere iki ayrı gruba ayrılması gereken, özellikle aldatılanın anladığında ya da hissettiğinde kendini yarı ölü gibi hissettiği, çok sık yaşandığında her iki tarafı da duyarsız hale getiren, son yıllarda trendi çok fazla yükselen bir tür davranış bozukluğu.


    sanki bi beraberlik varken ortada yapilmasi zorunlu bisey gibi bazi salaklarin kafasinda.madem baglanamiosun birine beraber olma ozaman,aldatma tadi tuzu beraberligin diyen sacma mantiklarda var.baskasini dusunmeye basladigin an bitmistir zaten o iliski,cinsellik yasamasan bile baskasiyla aldatmissindir sevdicegini.iki yuzlulukte direk aldatmadir.


    her gun aynı seyi yemek nasıl sıkarsa hergun aynı insanla olmakta bi gün sıkacaktır; fakat ayıptır yazıktır, en dogrusu ayrılıp yeni biriyle beraber olmaktır


    iki turlu olur. birincisi fiziksel yani tek gecelik bir ili$ki* olarak. ikincisi ise gizliden gizliye ba$ka birinden ho$lanmak, belki de cok ileri gidip a$ık olmak $eklindedir. yapılan ara$tırmalara gore erkekler e$lerinin birinci turde, kadınlar ise ikinci $ekilde aldatılmaya dayanamazlarmı$. bir erkek olarak bu ara$tırma sonuclarının cok yerinde tespitler oldugunu soyleyebilirim. cunku sizi sevdigini soyleyen bir insanin sadece hormonal salgılar yuzunden ba$ka biriyle birlikte olması, onun sizi sevmedigini, sizin ona kar$ı beslediginiz tum duygularıda hak etmedigini gosterir. aksine sizinle arasında suregelen bir ili$kisi olan ki$inin, zamanla ba$ka birini tanıyıp onu sevmeye ba$laması ve size olan sevgisinin bitmesi* gayet mantıklı acıklamalara sahip bir olaydir.
    (bkz: aldatılmak)


    gozden kacan bir nokta var: her aldatmada bir ucuncu kisi de vardir, tabii aldatan "ben aldatinca boyle aldatirim" diye tripleks alemlere atlamissa durum baska. iste bu ucuncu kisi olmak, yani aldattiran olmak cok muthis bir duygudur bence. dusunsenize onun sevistigi sadece bir kisi degil butun bir iliskidir, iki insanla birden duzusmektedir, ve o ikisinin birbirinden aldiklarina gecici de olsa el koymustur, onlarin kaderine hakimdir. bir de kolaydir onun isi, ne bir sucluluk hissedecektir ne bir sorumluluk. bir pembe dizide hic yoktan bir rol kapmistir.


    ahmet altan'in tamamladigi ama bir turlu yayinlayamadi, cunku istedigi astronomik transfer ucretini* hicbir yayinevinin vermeye yanasmadigi yeni romani.
#17.08.2004 17:44 0 0 0
  • Hic aldatmadim ve aldatmamda!
#17.08.2004 17:46 0 0 0
  • Hayir ASLAAA.. Seven insan aldatmazz..
#17.08.2004 17:54 0 0 0
  • Aynen!
#17.08.2004 17:57 0 0 0
  • Hayir ne aldattim nede aldatildim :kalp:
#17.08.2004 18:08 0 0 0
  • Aldatmak insanliga yakismaz
#17.08.2004 18:10 0 0 0
  • aldatildim ama aldatmadim, aldatmayada niyetim yok. Senin teorine katiliyorum dr.nezii
#17.08.2004 18:21 0 0 0
  • Eğer bir kız olsaydım bu soruya cevabım %90 evet olurdu ama erkek olduğumdan dolayı cevabım asla olmadı olmayacak ve olamaz... hehehe :)

    Olursada ne olur bilmiyommm yaniiii !!!
#17.08.2004 18:21 0 0 0
  • HAYATTA ALDATMAK İSTEMEM ZORLANMADIKÇA !!! AMA SEVİGİLİMİN YAPTIKLARINA BAGLI
#18.08.2004 02:16 0 0 0
  • Orijinalin yazari hades
    HAYATTA ALDATMAK İSTEMEM ZORLANMADIKÇA !!! AMA SEVİGİLİMİN YAPTIKLARINA BAGLI


    hades,

    aldatmada zorlamak olurmu??? sevgilim aldatirsa bende aldatirim o aldatmassa bende aldatmammi???
#18.08.2004 09:36 0 0 0
  • nası yaniiii
#18.08.2004 17:45 0 0 0
  • KENDİME YAPILMASINI İSTEMEDİĞİM BİR ŞEYİ BAŞKASINA ASLA YAPMAM...
#18.08.2004 22:29 0 0 0
  • dr_nezii aslinda bu anket bence biraz sacma buldum cünkü burdaki ankatde hic kimsenin dogru cevap verdigine inanayim ben ben suan buraya oy vermedim cünkü öncelikle sunu sorayim aldatmak nedir siz oy kulanan arkadaslara soruyorum....!!!!





    bence aldatmak yanlizca karsi cinden olan biriyle bulusmak gezmek eylenmek degildir düsümürseniz insan istersen gözleriyle ve düsünceleriylede aldata bilir sevdigin onun icin düsünerek oykullandiklarini sanmiyorum burda oy kulananlarin
#18.08.2004 22:38 0 0 0
  • Ersin abime katiliyorum..
#18.08.2004 22:41 0 0 0
#18.08.2004 22:46 0 0 0
  • BENDE SANA KATILIYORUMMMM
#19.08.2004 00:52 0 0 0
  • Hocam burda kime katiliyorsun
#19.08.2004 00:55 0 0 0
  • SANA İLK DEFA
#19.08.2004 01:07 0 0 0
  • ersin sana katiliyorum

    hades bu konuda düsündügün cok yanlis

    dr_nezii sen yazilanlara inan ,benimde gözlerimin rengi sari
#19.08.2004 02:13 0 0 0
  • Hiç Aldattınızmı Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 16.02.2010 13:59