Raul Liverpool'a mı?

Son güncelleme: 13.01.2007 14:56
  • Real Madrid Kaptanı Raul Gonzalez'in İngiltere Premier Ligi'nin köklü takımlarından Liverpool'a transfer olacağı iddia edildi.

    İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, manşetten verdiği haberinde Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ve Raul'ün sıkı dost olduklarını ve Benitez'in Real'in genç takımını çalıştırdığı dönemde de Raul'le birlikte çalıştığı bu nedenle de bu transferin gerçekleşeceğini iddia etti. Gazete ayrıca, Real Madrid'in son dönemlerde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle takımda eski oyunculara yönelik bir operasyon başlayacağını ve bu nedenle de başta Raul olmak üzere bir çok yıldız ismin takımdan gönderileceği savunuldu. 29 yaşındaki tecrübeli yıldız İspanya Milli Takımı formasıyla tam 3 Dünya Kupası'nda boy gösterdi. Real'le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Raul'ü transfer etmek isteyen kulüplerin sezon sonunda yaklaşık 18 milyon doları gözden çıkarması gerekiyor.

    Real Madrid'de son olarak İngiliz yıldız David Beckham, Amerika Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'le 5 yıllığına yaklaşık 250 milyon dolar karşılığında anlaşmaya varmıştı. Madrid ekibinde gözden çıkarıldığı iddia edilen bir başka isim olan Ronaldo'nun da her an başka bir takımla anlaştığını açıklayabileceği, İspanyol basını tarafından iddia ediliyor.
#13.01.2007 14:56 0 0 0