Ve Mourinho açıkladı!

Son güncelleme: 19.01.2007 20:42
  • Son günlerde futbol kamuoyunu derinden sarsan 'Jose Mourinho Chelsea'den ayrılıyor' haberlerine Portekizli teknik adam kulübün resmi kanalı Chelsea TV'de bugün katıldığı bir yayın ile cevap verdi.

    Dün Jose Mourinho'nun ayrılabileceğini yazan Ada basını dahil birçok haber ajansının geçtiği haberlere rağmen kurt hoca taraftarların yüreğine su serpecek bir açıklama yaptı.

    İşte Jose Mourinho'nun söylentiler ardından ilk kez canlı yayında kendi ağzından Chelsea TV mikrofonlarına yaptığı açıklama;

    "Taraftarlarımız rahat olsunlar. Önümüzde A. Villa maçı var. Tek düşündüğüm bu. Onlar da bunu yapabilir. Ben ortada dolaşan tüm söylentilere ve basının yazdığı tüm yazılara rağmen bunu yapabiliyorum. Kazandığımız maçlardan sonra bu daha da kolay olacak. Siz ne olursa olsun medyanın yazdıklarını önemsemeyin. Hatta size şunu da söyleyebilirim, benim için hiçbiri umrumda değil. Chelsea'yi seviyorum. Yazılanları unutalım..." dedi.

    Yine de akıllar karışık!

    Chelsea hocasının bu açıklamasına rağmen, dün özellikle ulusal haber ajanslarına düşen 'Jose Mourinho gidebilir' başlıklı haberler yine de akılları karıştırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Real Madrid başkanı Ramon Calderon'un Lampard sevgisi, Jose Mourinho'nun bazı özel röportajlarında sürekli İngiltere dışında bir takım çalıştırma hedefinin olduğunu söylemesi geçtiğimiz haftadan beri konuşulan bu dedikodunun gerçekçilik payını güçlendirmişti.

    Ortalıkta sadece önceki gün Ada'nın sansasyonel gazetesi The Sun'ın iddiası bulunmuş olsa Chelsea taraftarları daha rahat bir nefes alacak ama, görünen o ki iddialar her ne kadar Jose Mourinho'nun 'Umrumda değil' lafıyla karşılaşsa da futbolseverler gelişmeleri merakla gözlemeye devam edecek.

    İspanya'nın Marca gazetesi ise ilginç bir iddia ile Mourinho'nun menajerinin dün geceden Real Madrid başkanı Ramon Calderon'un özel davetlisi olarak İspanya'da bulunduğunu ve Calderon ile bazı görüşmeler yaptığını öne sürmüş durumda.

    Son olarak Mourinho giderse Chelsea en az 100 milyon sterlin zarar eder. Real Madrid Mourinho'yu takımın başına getirirse zaten inanılmaz bir güç olan Galacticos sınırları zorlar.. Şu an bile yapılabilecek herşeyi yapan bir takımın Mourinho'lu imajını sadece hayal edin.. Sadece...
#13.01.2007 14:59 0 0 0
  • Mourinho'nun kalma şartı!

    Son günlerde çalkalanan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, takımın rus patronu Roman Abramovich ile yaşadığı sorunların ardından bugün bir açıklama yaptı.

    Başarılı hoca kulübün ve taraftarların sonuna kadar kendisine güvenmesi durumunda sezon sonu takımdan ayrılmayacağını ve kalacağını açıkladı.

    Mourinho tüm yöneticilerden ve taraftarlardan kendisine kalması konusunda bir güven hissetirmesini söylerken, takımın 1 numaralı yöneticisi Peter Kenyon Jose'nin bu açıklamarından sonra basına; "Herşeyiyle Mourinho'nun arkasındayız. Adı geçen takımlar bizi ilgilendirmiyor. 2010'a kadar devam eden sözleşmemiz her zaman geçerli olacaktır" açıklamasında bulundu.

    Bu sezon özellikle sakatlıklardan canı çok yanan ve sıkıntı çeken Chelsea'de Jose Mourinho ara transfer döneminde takıma destek istemiş, Rus patron tarafından bu istek ise 'Artık para saçmak yok' diyerek geri çevrilmişti.

    Mourinho, Abramovich ile yaşadığı sıkıntıların yanı sıra bu sezon 30 milyon euroya takıma büyük umutlarla katılan Ukraynalı golcü Shevchenko ile de otorite tartışması yaşamış ve taraflar basına birbirlerini suçlayan açıklamalarda bulunmuştu.
#18.01.2007 21:34 0 0 0
  • Mourinho iyi bir hoca böyle bir takımı kolay kolay bırakmaz ama Abramovichin sağı solu berli olmaz herhan herşeyi yapabilir takım için..
#19.01.2007 20:42 0 0 0