Malzemeler:
Lahana turşusu
2 orta boy soğan
3 yumurta
tereyağı
zeytinyağı
kırmızıbiber
Hazırlanışı:

Lahana turşusunu ince olarak kıyın ve fazla tuzunu gidermek için sudan geçirin. Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında kavurun.Lahanaları ilave edip kavurmaya devam edin. Ateşi kısıp kapağı kapatarak 10 dakika pişirin.Yumurtaları bir kapta çırpın ve pişmiş lahanaların üzerine dökün kırmızı biberli tereyağı gezdirin kapağını kapatıp 2 dakika sonra ateşi kapatın.Karadeniz Bölgesine ait bir yemektir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 515
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:06
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 08.02.2007 15:03
paylasim icin tskler