Esdem Accessories büyülüyor

Son güncelleme: 18.01.2007 11:17
  • Esdem Accessories, binbir çeşit renk ve desen kullanarak hazırlanan 2007 tasarımları ile takı tutkunlarını büyülemeye devam ediyor.

    Yarım asırdır Türk kadınlarının aksesuar seçiminde vazgeçilmezleri arasına giren Demir Bijuteri markası olan Esdem Accessories, 2007 tasarımları ile takı tutkunlarını büyülemeye devam ediyor. Zengin renk ve motiflerle geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Esdem Accessoriesde her yaşa ve zevke uygun takı bulmak mümkün.

    Yeni sezon tasarımlarında binbir çeşit renk ve desen kullanan Esdem Accessoriesde küpeden kolyeye, tokadan taç ve bileziğe kadar 50 bin çeşidin üzerinde farklı model bulunuyor. Tasarımlarıyla moda öncüsü olan Esdem Accessories, dünyadaki tüm trendleri aynı anda mağaza vitrinlerine taşıyarak takı severlerle buluşturuyor.

    Hem hesaplı hem de kaliteli ürünler ile sevdikleriniz için farklı hediye alternatifleri de oluşturan Esdem Accessories, özel günler için hazırladığı koleksiyonlarla da dikkat çekiyor. Modayı yakından takip etmek isteyenler için şık kıyafetlerin tamamlayıcısı olan takılar, bijuterinin vazgeçilmez markası Esdem Accessoriesde.
#18.01.2007 11:17 0 0 0