Erkek Giyimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Son güncelleme: 07.05.2012 11:07
  • kilolu erkek nasıl giyinmeli - kısa boylu ve kilolu erkeklere giyim önerileri - erkek giyiminin püf noktaları - erkek giyimi hakkında - kilolu erkekler giyimde nelere dikkat etmeli


    Erkek Giyimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

    Erkek giyimi konusunda genel bir görüş vardır. " Erkek giyimi kadın giyimine göre çok daha kolaydır." Ancak giyimine ve görünüşüne önem veren erkekler için durum hiç de bu kadar basit değildir. Kadın giyiminde şıklık ve uyum ne kadar önemli ise erkekler için de bu durum oldukça önemlidir. Elbette kişi bunu önemsiyorsa
    Erkek giyiminde kadın giyimine oranla çok daha az alternatif ve detaylar olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu durum erkekler için kolaylık sağlıyor gibi görünse de giyimi konusunda hassas olan erkekler için oldukça can sıkıcı bir durumdur.

    noimage



    Boyu Kısa Erkekler: İlk olarak ayakkabınızı sıfır tabanlı seçmeyiniz. Biraz topuğu olan kösele tabanlı modeller tercih edilebilir. Topuk boyunu abartmamalısınız. Büyük desenlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Bunun yerine siyah beyaz ya da küçük desenleri olan modelleri kullanınız. Koyu rengi özellikle tercih etmenizde fayda var. Kravatınızı ince seçimden yana kullanınız. Pantolonlarınızı yüksek bel seçmeyiniz ve bol pantolonlardan da mümkün oldukça uzak durunuz. Bu tarz pantolonlar sizi hem saha kısa hem daha şişman gösterecektir.

    noimage

    Kısa Boylu Erkek Kıyafet Seçimi


    Kilo fazlalığı olan erkekler için; Giysi tercihlerinizi çok dar olmayan kıyafetler kullanarak başlayabilirsiniz. Göz alıcı ve dikkat çekici desenler yerine tek renk ve koyu olmasını tercih ediniz. Çok dar ve çok bol kıyafetin en doğru seçimi üzerinize tam oturacak olan giysileri seçmeniz olacaktır. Çok bol giysiniz sizi olduğunuzdan daha fazla şişman gösterirken, dar elbiseniz ise kilolu olan bölgelerinizi açığa çıkaracaktır. Üst bedeninize giyeceğiniz elbiseleriniz düşük omuzlu olmamalıdır. Alt bedeniniz için düşük belli giysileri tercih ediniz. Bir ya da iki düğmeli ceket giymekten kaçınınız. Onların yerine üç düğmeli spor ceketler tercih ediniz. Ayrıca her zaman ceketinizin üst düğmesini açık bırakınız. Hantal spor ceketlerden de uzak durunuz. Uzun ve ince görünmek için pantolon tercihinizi uzun pantolonlardan yana kullanınız.


    noimage
    Kilolu Erkek Giyimi


    Kısa Boylu ve Kilolu Erkekler: Bu vücut tipine sahip olan erkekler için en önemli kural, enine çizgili olan kıyafetlerden uzak durmak olacaktır. Enine çizgili kıyafetler sizi olduğunuzdan daha geniş gösterecektir. Ama boyuna çizgili kıyafetler tercih ettiğinizde bu kıyafetler sizi daha ince ve uzun gösterecektir. Bu tercihi gömleklerinizde ve takım elbiselerinizde kullanmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca ince çizgili gömlekler koyu renkli pantolonlarla veya jean' lerle tamamlanabilir.

    noimage
    Kısa Boylu ve Kilolu Erkekler
#07.05.2012 11:07 0 0 0