Malzemeler

2 bardak taze pırasa, (10 cm''lik parçalara kesilmiş)
2 bardak su
2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağ


Hazırlanışı

Fırını önceden 175 dereceye ısıtın. Pırasaları önceki sayfada anlatıldığı gibi temizleyip, dilimleyin. Sığ bir fırın tepsisine yerleştirin. Tepsinin dibini kapayacak kadar, yaklaşık 0.5 cm. su ekleyin. Üzerine tereyağ koyun. Üzerini kapatın ve bir saat veya pırasalar yumuşayana kadar fırınlayın. 45 dakika sonra kontrol edin. Gerekirse su ekleyin. Bu şekilde servis edebileceğiniz gibi, servisten hemen önce salata sosuyla süsleyebilirsiniz.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 2998
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 14:21
tarifin için teşekkürler canım
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:06
sunum için teşekkürler... :20: