Mangalda Muz

Son güncelleme: 13.06.2012 13:21
  • noimage

    1 adet muzun tepesinden başlayarak, yaklaşık ¾'ü kadar derinliğe inecek şekilde, aşağı doğru bıçakla çizik atın ve damla çikolatalarınızı içine yerleştirin. Damla çikolatanız yoksa bakkalda satılan çikolataları da ince ince doğrayarak koyabilirsiniz. Ardından üzerine yaklaşık 1 çay kaşığı tarçın serpin. Bunu mangal ateşinde yaklaşık 7-8 dakika yavaş yavaş pişirin. Eriyen çikolatanın ve pişen muzun o yumuşaklığı enfes bir uyum sağlayacak.

    6 Kişilik

    6 adet Anamur Muzu
    5-6 çorba kaşığı damla bitter çikolata
    1 çay kaşığı tarçın
#12.06.2012 17:30 0 0 0
  • Tam bir kalori bombası
    Çin lokantasında buna benzer muz tatlısı yemiştim, ama öyle tatlı idi ki
    inan bir lokmadan sonra yiyemedim. Bir de üzerine ahududu şurubu dökmüşlerdi.
    Ellerin dert görmesin Gülüm, candan teşekkürler
#12.06.2012 17:40 0 0 0
  • canım çekti eklerken bitanem ya
    mangalda oluşu şu dakika yapıp yememe engel .
    fırında falan olurmu acaba bilgin var mı bu konuda:)
    tüm şerbetleri , çikolata soslarını recelleri dökebilirim üzerine of of :)
#12.06.2012 18:08 0 0 0
  • Fırında da olur, ızgaranın üzerinde
    Yalnız altına tepsi de koy ki akan sıvı fırında feci koku yapar.
    Afiyet, şeker, bal olsun gülüm
#12.06.2012 18:11 0 0 0
  • denemeliyim :)
    dediklerini aynen uygularım canım.. teşekkür ederim
    yakın olsak uzatırdım bi porsiyon sanada
#12.06.2012 18:13 0 0 0
  • güzel görünüyor.teşekkürler canımm
#13.06.2012 12:41 0 0 0
  • gelince sana da yediricem bebeğim :)
#13.06.2012 13:21 0 0 0