1 adet muzun tepesinden başlayarak, yaklaşık ¾'ü kadar derinliğe inecek şekilde, aşağı doğru bıçakla çizik atın ve damla çikolatalarınızı içine yerleştirin. Damla çikolatanız yoksa bakkalda satılan çikolataları da ince ince doğrayarak koyabilirsiniz. Ardından üzerine yaklaşık 1 çay kaşığı tarçın serpin. Bunu mangal ateşinde yaklaşık 7-8 dakika yavaş yavaş pişirin. Eriyen çikolatanın ve pişen muzun o yumuşaklığı enfes bir uyum sağlayacak.
6 Kişilik
6 adet Anamur Muzu
5-6 çorba kaşığı damla bitter çikolata
1 çay kaşığı tarçın
Tam bir kalori bombası
Çin lokantasında buna benzer muz tatlısı yemiştim, ama öyle tatlı idi ki
inan bir lokmadan sonra yiyemedim. Bir de üzerine ahududu şurubu dökmüşlerdi.
Ellerin dert görmesin Gülüm, candan teşekkürler
canım çekti eklerken bitanem ya
mangalda oluşu şu dakika yapıp yememe engel .
fırında falan olurmu acaba bilgin var mı bu konuda
tüm şerbetleri , çikolata soslarını recelleri dökebilirim üzerine of of