Malzemeler:

1 kâse haşlanmış, kemiklerinden ayrılmış parça et, 1 litre et suyu, 1 baş kuru soğan, yemeklik doğranmış, 1 yemek kaşığı domates salçası, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay bardağından biraz az köftelik bulgur, 1 su bardağı nohut, haşlanmış, tuz, 1 yemek kaşığı nane

Yapılışı:

Zeytinyağı ile soğanı kavurun. 1 yemek kaşığı salçayı ilave edip kavurmaya devam edin. Et suyunu ekleyin, üzerine 1 litre kaynamış su ilave edin. Su kaynadıktan sonra eti, nohudu ve bulguru, tuzu ilave edip bulgurlar yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Çorbanın yoğunluğunu kaynamış su ilave ederek ayarlayabilirsiniz. Üzerine nane serperek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 558
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:39
sunum için teşekkürler...
akin42 Tarih: 08.02.2007 13:06
paylaşım için teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 05.02.2007 16:23
ellerine Saglik
nuray55 Tarih: 02.02.2007 09:53
güzel tarifleriniz ve emekleriniz için teşekkürler