Nohutlu bulgur çorbası

Son güncelleme: 10.02.2007 09:39
  • Malzemeler:

    1 kâse haşlanmış, kemiklerinden ayrılmış parça et, 1 litre et suyu, 1 baş kuru soğan, yemeklik doğranmış, 1 yemek kaşığı domates salçası, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay bardağından biraz az köftelik bulgur, 1 su bardağı nohut, haşlanmış, tuz, 1 yemek kaşığı nane

    Yapılışı:

    Zeytinyağı ile soğanı kavurun. 1 yemek kaşığı salçayı ilave edip kavurmaya devam edin. Et suyunu ekleyin, üzerine 1 litre kaynamış su ilave edin. Su kaynadıktan sonra eti, nohudu ve bulguru, tuzu ilave edip bulgurlar yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Çorbanın yoğunluğunu kaynamış su ilave ederek ayarlayabilirsiniz. Üzerine nane serperek servis yapın.
#25.01.2007 11:28 0 0 0
  • güzel tarifleriniz ve emekleriniz için teşekkürler
#02.02.2007 08:53 0 0 0
  • ellerine Saglik
#05.02.2007 15:23 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#08.02.2007 12:06 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:39 0 0 0