Kayisi Tatlisi :1:

250 gr kuru kayisi

Surup:
1 kap seker
2 kap su

Susleme:
Kaymak
100 gr kabugu alinmis badem
2 yemek kasigi sam fistik, dovulmus

Once kayisilari geceden suya yatirin. Ertesi gunu surubu kaynatin, kayisilari suzup surubun icine atin, 15 dakika kadar kaynatin. Sogumaya birakin.

Sogumus kayisilari ortalarindan ikiye ayirin. Iclerine birer badem ve kaymak yerlestirin. Servis tabagina agiz kismi yukari gelicek sekilde yerlestirip dovulmus fistik ile susleyin.

Etiketler:
robertokazim robertokazim
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 589
favori
like
share
gürkan Tarih: 10.02.2008 23:34
saol robert
wampirella Tarih: 08.02.2008 08:48
emegine ellerine saglık
VULKAN Tarih: 24.08.2007 22:48
tesekkurler paylasim icin
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 12:57
bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
refik Tarih: 29.01.2007 14:20
güzel tarifleriniz için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 27.01.2007 12:34
eline saglık arkadaşım bende yapıyorum l tadı ve besleyici olması dolayısıyle hafif ve güzel oluyor.eline saglık