Kabaklı Tavşan

Son güncelleme: 29.08.2012 21:44
  • Kabaklı Tavşan Tarifi - Kabaklı Tavşan Nasıl Yapılır - Kabaklı Tavşan Malzemeleri




    1 tavşan
    hardal
    margarin
    5 kabak
    2 diş sarımsak
    tuz
    karabiber

    Tavşan temizlenip yıkanır. Yağlanarak kızartılır. Bu pişirme süresi devamlı yağlamak suretiyle 25 dakika sürecektir. Sonra üzerine tuz ve karabiber sürülür.
    Bir başka kapta karabiber, sarmısak, hardal karıştırılır. Bu karışım sıcak servis tabağına alınan tavşan etine sürülür. 15 dakika bekletilir. Bu arada kabaklar tırtıklanır hafifiçe kabukları alınır yuvarlaklar halinde hafifçe kızartılır. Tuz ve karabiber dökülerek etin etrafına yerleştirilir. Üzerlerine de tavşanın kızartıldığı kapta kalan su dökülür. Maydanozla da süslendikten sonra servise sunulur.
#03.07.2012 18:27 0 0 0
  • :) iştah açıcı bir tarife benziyor hiç yedinizmi öneriyormusunuz ? acaba şu bizim tavşanların üzerinde denesemmi ne kız kardeşim bi bunu duysa dünya yerinde sarsılır paylaşım için teşekürler .
#29.08.2012 21:44 0 0 0