Tavşan temizlenip yıkanır. Yağlanarak kızartılır. Bu pişirme süresi devamlı yağlamak suretiyle 25 dakika sürecektir. Sonra üzerine tuz ve karabiber sürülür.
Bir başka kapta karabiber, sarmısak, hardal karıştırılır. Bu karışım sıcak servis tabağına alınan tavşan etine sürülür. 15 dakika bekletilir. Bu arada kabaklar tırtıklanır hafifiçe kabukları alınır yuvarlaklar halinde hafifçe kızartılır. Tuz ve karabiber dökülerek etin etrafına yerleştirilir. Üzerlerine de tavşanın kızartıldığı kapta kalan su dökülür. Maydanozla da süslendikten sonra servise sunulur.
iştah açıcı bir tarife benziyor hiç yedinizmi öneriyormusunuz ? acaba şu bizim tavşanların üzerinde denesemmi ne kız kardeşim bi bunu duysa dünya yerinde sarsılır paylaşım için teşekürler .