TARİFE GECMEDEN ÖNCE ŞUNU BELIRTIMKI BURDA SUNDUM TARİFLERIN HEPSI ÖNCEDEN DENEDIM OLUMLU SONUC ALDIM LEZZETINE GERCEKDEN İNANDIM YEMEKLER AFİYET OLSUN SIMDIDEN HEPINIZE:)

Malzemeler:
-3 adet orta boy Patlıcan
-1 adet Tavuk Göğüs Eti
-1 su bardağı Mantar
-2 adet Domates
-2 adet Soğan
-Yarım demet Maydanoz
-4 diş Sarımsak
-Tuz, Karabiber
-1 tatlı kaşığı Toz Şeker
-Kızartmak için Yağ
Yapılışı:
Patlıcanları alacalı şekilde soyun. Patlıcanları acısını tuzlu suda bekletip sıkarak çıkarttıktan sonra bıçak sırtı kalınlığında boyuna dilimleyin. Patlıcanların her iki yüzünü yağda kızartın. Başka bir tavada küçük küçük doğranmış soğanları, yağda kavurup tavuk etlerini, kıyılmış mantarları tuzu, karabiberi, küp şeklide doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve iki adet dövülmüş sarımsağı ve çok az miktarda sıcak suyu ilave edip karıştırarak kavurun. Hazırladığınız bu içi patlıcan dilimlerinin ortasına koyarak rulo şeklinde sarın. Patlıcanların üzerine geri kalan iki diş sarımsağı rendeleyin.Domateslerı yuvarlak bıcımde kesip sarımsakla soteleyn patlıcanların uzerıne dokup 10dk falan fırında bekletn

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 680
favori
like
share
Mantıklı Tarih: 05.10.2008 16:05
güzel bi tarifmiş saol
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 17:43
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 16:10
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:47
paylaşım için thanks
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:51
güzel tariflerin için teşekkürler
lana Tarih: 30.01.2007 00:44
rica ederim canım gercekden ahrıka oluyo kemer halınde dograyıp hafıf kızart aralarına tarıfdekı harcı koyup sarrsan baharatlarla harıka oluyo afıyet olsun
SU-PERISI Tarih: 30.01.2007 00:38
teşekkürler lanacıgım tavuk sarmayı hiç yapmadım ama tarif çok hoşuma gitti en kısa zamanda deneyecegim