Malzemeler:
-2 adet tavuk budu
-1 adet kuru soğan
-2 adet yufka
-1 çay bardağı yoğurt
-2 çorba kaşığı sıvı yağ
-Tuz ve karabiber
Yapılışı:
Tavuk butlarını küçük parçalar halinde doğrayın. Tavaya bir miktar sıvı yağ koyup küçük küçük doğranmış soğanları kavurun. Tavuk etlerini ekleyip kavurmaya devam edin. Baharatları koyup karıştırın. Yufkaları dört parçaya bölün. Bir kapta yoğurtla sıvı yağı çırpıp yufkaların üzerine sürün. Yufkaların ortalarına tavuklu içten koyup kapatın. Börekleri tepsiye dizip, 180 derece ısıda üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 524
favori
like
share
umut_alin Tarih: 06.10.2007 07:35
saol
umut_alin Tarih: 06.10.2007 07:35
tarif icin tesekkurler
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:57
eline saglik
Lulu Tarih: 26.07.2007 19:43
teşekkürler
digimen Tarih: 22.07.2007 08:44
olsada yesek iştahım açıldı okuyunca
COCO Tarih: 20.07.2007 13:16
Bak bu yemek hosuma gitti.
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 13:14
bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
SU-PERISI Tarih: 30.01.2007 16:40
eline emegine saglık lana