Sadece kendi duygularınız konu başlıkları neden değişti?

Son güncelleme: 03.09.2012 21:48
  • Bu başlıkları bize söyleseydiniz bari biz daha uygun birşey yapardık bu kadar itici ve klişe bir cümle olurmu ya insan bir sorar ayrıca diğer bazı üyelerinki neden şiir dünyası diye yazmıyor onlar torpillimi ? Orada alt bölümde bölüm modları yazıyor ne hikmetse kime ulaştıysam birşey bilmediklerini söylüyorlar bir bölümüde cevap vermeye tenezzül etmiyor sanırım, ben cevap alamadım. Bu durumda bana onlar cevap vermeyecekse neden mod diye anılıyorlar??
#06.08.2012 19:11 0 0 0
  • KONU ACMADAN EVVEL OKUYUNUZ!!! Bu bölüme hic bir yerden alinti yapmadan sadece kendinize ait siirleri yaziniz.

    Her siir icin ayri bir konu acilmayacak, misal ; LEVIS-501 Şiir Dünyası
    Bu sekilde bir konu acin ve tüm birikimlerinizi orada arsivleyin. Konu başlığında rumuzunuz bir defa geçmeli. Bunun dışında konu başlığını istediğiniz şekilde kurgulayabilirsiniz.


    Bastada söylediigmiz gibi siirler sadece kendi eseriniz olmali annemin, babamin ablamin, abimin siirleri seklinde konular istemiyoruz... ©LEVIS-501




    Orada alt bölümde bölüm modları yazıyor ne hikmetse kime ulaştıysam birşey bilmediklerini söylüyorlar bir bölümüde cevap vermeye tenezzül etmiyor sanırım, ben cevap alamadım. Bu durumda bana onlar cevap vermeyecekse neden mod diye anılıyorlar??

    cevap alamadım yazmışsınız ama eğre bir şekilde sorunuzu dile getirmiş iseniz size mutlaka bir şekilde yardımcı yol görsterici olmuştur arkadaşalar...Gerçi bana öyle bir şey söylemediniz ama sorun ne onuda anlamış değilim anlamsız olan klişe olan nedir ...şiir dünyası yazmak zorunlu değil yukarıda okuduysanız Örnek olarak verilmiş ve rumuz ile beraber bir konu açarak diğer şiir ve sunumlarınızı buraya paylaşım yapmanız dile getirilmiş..şiir Dünyası yazmak zorunlu değil yani Kısacası rumuz ve uygun bir başlık altuında şiirlerinizi sunmanız demek oluyor......Siz Klişe Olmayan Bir Başlık Altında Sunailirsiniz
#07.08.2012 10:01 0 0 0
  • Oyleydi zaten kac senedir ama ne olduysa degistirmissiniz... nasil duzelticem bunu
#08.08.2012 14:38 0 0 0
  • ufuk'un Şiir Dünyası konu başlığın bumuydu değişmeden önce neydi ne olarak değişmiş veya istediğiniz başlık ne
#08.08.2012 14:47 0 0 0
  • Özlemlerime engel olamadım gitmesi olağan dönmesi muhtemel sevgili - başlık buydu başına ufuk eklemeniz yeterliydi. Ayrıca admin o bölümün kurallarını 2007 yılında yazmıs ama benim konum 2006 yılında acılmıs, bunu bana maletmeniz haksızlıktır.
#08.08.2012 20:23 0 0 0
  • Basliklarimizin degismesi konusunda Ufuk arkadasima harfiyen katiliyorum. Hakikaten tabiri caizse saygisizlik yapilmis. En azindan sorulabilinirdi. Yaklasik 4 aya yakindir yoktum ve geldigimde sayfami bulamadim. Ve yine tabiri caizse, buluncaya kadar da gobegim catladi. Sorun herne ise cozulur diye dusunuyorum ben. Yeter ki kirmayalim kirilmayalim ve herkese esit davranalim. Yeniden kaynasmak maksadiyla bende basligimi geri istiyorum.
    Sevgili Nerissa- Su, lutfen bu konuda yardimci olabilir misin? Tesekkur ederim.

    geceyeli- hayıflanmalar
#03.09.2012 20:31 0 0 0
  • https://www.main-board.com/sadece-kendi-duygulariniz/372212-geceyeli-hayiflanmalar.html

    Mesudecim konu basligin degistirildi..
    Bölüme düzenlemeler getirildi fazla karismisti ilk etapta kullanilan basliklar daha sonra üyelerin talebi üzerine yeniden düzenlenilebilir problem yok..

    O bölümün modu olarak Sahsim adina böyle bir talep gelmedi ve bu yönde gelen talebi yerine getiririm.

    Ayrica;

    Baslik talebini bölüm modlarina yada konunuzu ihbar ederek baslik degisimine dair istekte bulunabilirsiniz.
#03.09.2012 21:48 0 0 0