Geleceğin Forveti Kapış Kapış

Son güncelleme: 06.09.2012 16:22
  • borussia dortmund yıldızları - bundasligada futbol oynuyan yıldızlar - robert lewandowski kariyeri
    Geleceğin forveti kapış kapış

    Borussia Dortmund'un geçen sezon iki kupa almasındaki en büyük pay sahibi olan forvet için devler sıraya girdi.

    noimage
    Geçen sezon iki kupayı birden alan Borussia Dortmund'un Polonyalı forveti Robert Lewandowski, kulübünden ayrılabileceğini söyledi. İngiltere'den Chelsea ve Manchester United'ın, Almanya'dan Bayern Münih'in ve İtalya'dan da Juventus'un kıskacında olan 24 yaşındaki forvetin Dortmund ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

    İngiliz Gazetesi DailyMail'de yer alan habere göre Bild Gazetesi'ne konuşan oyuncu, "Kendime koyduğum bir limit yok. Sezon sonunda ne olur bilemem. Çok büyük takımlardan teklif geliyor, bu gurur verici. Ancak gelecek sezon için şimdiden konuşamam. Bu profesyonel olmaz." dedi.

    Polonyalı oyuncu Dortmund'un şampiyonluktaki en önemli rakibi Bayern'in de kendisiyle ilgilendiği ile ilgili soruya ise "Bayern gerçekten çok büyük bir kulüp. Benimle ilgilenmeleri beni mutlu etti. Ancak şu an sadece Dortmund'a konsantre olmuş durumdaydım. Sözleşmemi uzatıp uzatmayacağımı bilmiyorum. Henüz ligin başı. Sadece futbolumla konuşulmak istiyorum." açıklamasını yaptı.

    Özellikle Manchester United'ın Polonyalı forvet ile ilgili uzun vâdeli plânları bulunduğu ve oyuncuyu takımda geleceğin forveti olarak gördükleri belirtildi.

    Lewandowski geçen sezon Almanya Ligi'nde, Bundesliga'nın en iyi oyuncusu seçilmişti. Oyuncu ayrıca Polonya'nın, Yunanistan ile oynadığı Euro 2012'nin açılış maçında da gol atmıştı
#06.09.2012 16:22 0 0 0