MALZEME:

İrmik 180 gram
Margarin 90 gram
Şeker 240 gram
Porkal kabuk 0,400 kg 24 gram
Vanilya 0.18
paket Dolmalık Fıstıkl 0,100 kg 6 gram

YAPILIŞI:
Margarin tavada eritilir,dolma fıstık irmikle beraber kızartılır. Fıstık kavruluncaya kadar süt ve şeker kaynamış şekilde verilir. Sonra portakal kabukları ilave edilir deme bırakılır. Soğuduktan sonra servis yapılır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 635
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 09:25
ellerine saglık ablam
Pedaliza Tarih: 19.09.2007 12:12
irmikli tatlılara bayılırım hemen yapıcam saol arkadaşım :3:
DİDEM Tarih: 30.08.2007 11:01
[COLOR="YellowGreen"]bunlardan bizede yapsan abla:46:
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:04
tesekkurler paylasim icin
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 13:44
enteresan bilgi için teşekkürler arkadaşım...
Serendipity Tarih: 17.03.2007 14:39
eline sağlık su perisi
portakalla herşey güzel oluyor
refik Tarih: 14.02.2007 00:14
paylaşımları ve güzel tariflerin için teşekkürler SU-PERISI
B@TuH@N Tarih: 03.02.2007 22:47
Paylaşımın için tşk ederim... Ellerine ve emeğine sağlık bir de portakallısını yiyelim nasıl olcakmış... Tatlı yiyeyim tatlı konuşalım