Malzemeler:
6 adet yumurta
6 kahve fincanı un
6 kahve fincanı toz şeker
3 çorba kaşığı kakao
2 adet muz
Kreması için:
7 çorba kaşığı toz şeker
6 çorba kaşığı mısır nişastası
3 çorba kaşığı un
1 kg süt
6 çorba kaşığı hindistan cevizi
Yarım paket margarin
Yapılışı:
Yumurtayla şekeri çırpın. Unu ilave ederek çırpmaya devam edin. Hamuru ikiye ayırın. Ayrılan hamurlardan birini yağlı kağıt serilmiş tepsinin yarısını kaplayacak şekilde enlemesine dökün. Kalan pandispanya hamuruna kakaoyu katıp, karıştırın. Kakaolu karışımı da sade hamurun yanına dökün. 170 derece fırında pişirin. Fırından aldığınız pandispanya sıcakken bir kenara iki kadet muz koyup, rulo şeklinde sarın ve dilimleyin. Birkaç tanesini ayırıp, kalanını yuvarlak ve derin bir kaba ortası alçak, kenarları dolu kalacak biçimde sıkıca bastırıp dizin. Bu arada toz şeker, mısır nişastası, un ve sütü çırpıp muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan aldığınız kremayı kek dilimlerinin ortasına dökün. Kalan keklerle üzerini kapatıp yarım saat kadar buzlukta, 1 gece de buzdolabında bekletin. Ters çevirip dilimleyerek servis yapın.