Malzemeler:

iki -üç orta büyüklükteki pancar makul.
yarim demet dereotu (ya aslinda bu arzuya göre degisebilir)
2-3 çorba kaşığı mayanoz
1 çorba kaşığı yoğurt olabilir
Bu ölçüleri siz kendi damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

Yapılışı:

Pancarlar kabukları soyulup haşlanır.
Rendelenir
Soğan hafif kavrulur
Sonra pancarlar soğana karıştırılp birlikte kavrulur (ama pancarların çok yumuşamaması gerekiyor)
Soğuduktan sonra mayanoz yoğurt sarımsak dereotu tuz karıştırılır
En son olarak üzerine zeytinyağı ve karabiber serpilir

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3120
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 15:22
Ellerine sağlık , teşekkürler
refik Tarih: 21.02.2007 08:51
güzel tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
_AsYa_ Tarih: 08.02.2007 16:24
Paylaşım için teşekkürler