Malzemeler :
6 parça Banvit Diyet Göğüs
750 ml. kaynar su
750 gr. göbek enginar (küp şeklinde doğranmış)
250 ml. beyaz şarap
150 gr. mayonez
150 gr. yoğurt
2 çay kaşığı sarmısak
Tuz, Maydanoz
4 adet bütün enginar
Hazırlanışı :
Diyet göğüsleri ufak lokmalar halinde doğrayın. Doğranmış göbek enginarları kaynar suyun içine atıp, hızlı ateşte yaklaşık 5-7 dk. yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra enginarları sudan çıkarıp hafif tuzlayın ve üzerini kapatarak soğumaya bırakın. Yoğurt ve dövülmüş sarmısağı çırpıp mayoneze ilave edin. Piliç etleri ve enginarı karıştırın ve bu karışımı mayonez ile harmanlayın. Servisi haşlanmış bütün enginarların içinde veya porsiyonluk kümeler halinde yapabilir, üzerini maydanoz veya dereotu ile süsleyebilirsiniz

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 501
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:32
teşekkürler ellerine sağlık
sukran61 Tarih: 08.04.2007 16:49
ellerine saglik
refik Tarih: 21.02.2007 09:50
teşekkürler ellerine emeklerine sağlık