SEBZELERİN ve meyvelerin vitaminini kaybetmemesi için metal bıçak kullanmayın. Uzmanlar metal bıçak kullanımının, sebze ve meyvelerde C vitamini kaybına yol açtığını açıkladı. Bu arada, buzdolabı koşullarında ve üzeri kapalı olarak bekletilmiş olsa bile vitamin miktarında 3 saat içinde dikkate değer oranda azalma olduğu belirtildi.

Beğeniler: 3
Favoriler: 3
İzlenmeler: 462
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 12.02.2007 00:38
teşekkürler casper ama bazı sebze ve meyvelerde mecburen bıçak kullanmak zorundayız
ozlems_o Tarih: 11.02.2007 22:35
teşekkürler canım
_AsYa_ Tarih: 11.02.2007 15:44
Teşekkürler
fiber_optic Tarih: 11.02.2007 15:34
[COLOR=burlywood]Teşekkürler Ellerine Sağlık