SEBZELERİN ve meyvelerin vitaminini kaybetmemesi için metal bıçak kullanmayın. Uzmanlar metal bıçak kullanımının, sebze ve meyvelerde C vitamini kaybına yol açtığını açıkladı. Bu arada, buzdolabı koşullarında ve üzeri kapalı olarak bekletilmiş olsa bile vitamin miktarında 3 saat içinde dikkate değer oranda azalma olduğu belirtildi.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 437
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 12.02.2007 01:38
teşekkürler casper ama bazı sebze ve meyvelerde mecburen bıçak kullanmak zorundayız
ozlems_o Tarih: 11.02.2007 23:35
teşekkürler canım
_AsYa_ Tarih: 11.02.2007 16:44
Teşekkürler
fiber_optic Tarih: 11.02.2007 16:34
[COLOR=burlywood]Teşekkürler Ellerine Sağlık